לבשל את הספר: שמן זית פירה עם פלפל גס בצל ירוק
לבשל את הספר: שמן זית פירה עם פלפל גס בצל ירוק עשוי להיות רק את המנה בצד אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 169 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם בצל ירוק, מלח ים גס, תפוחי אדמה זהב המאיה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן 30 כולו, ותפריט טבעוני. זה מובא לך על ידי אוכל רציני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular סופר של 100%. נסו לבשל את הספר: פירה, סוף סוף גילה, מבשלים את הספר: ג'לאטו שמן זית, ו קוק הספר: Provençal Olive Fougasse (מתכונים דומים).
הוראות
שים את תפוחי האדמה וקורט של מלח בסיר גדול ולמלא במים. מביאים את המים לרתיחה ומבשלים את תפוחי האדמה במשך 12-15 דקות עד למכרז.
בינתיים, לשים את הגרגרים על קרש חיתוך.
מניחים את הצד השטוח של הלהב של סכין השף על גבי, באמצעות הבסיס של כף היד שלך, לחץ למטה בחוזקה וקצת לצד, למחוץ את הגרגרים.
מסננים את תפוחי האדמה, ולאחר מכן להעביר אותם לקערה גדולה ומיד מחית עם מזלג, או לשים אותם דרך ricer. מערבבים ב 1 כף מלח, ולאחר מכן, ערבוב עד בשילוב, טפטוף בשמן.
מגישים חם עם בצל האביב, מלח נוסף, פלפל רסס נוסף של שמן על גבי.