קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות19
מגזין

להמיס תפוחי אדמה ופטריות בר

להמיס תפוחי אדמה ופטריות בר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תפוחי אדמה & פטריות בר להמיס. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה אחת מכילה 798 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 63 גרם שומן. אם יש לך חתיכות אגוז שבורות, שמן אגוז, תפוחי אדמה תפוחים ורוד אשוח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו פטריות בר להמיס פניני, כריך ארוחת בוקר נמס פטריות עם צ'יפס ביתי בטטה, ו פטריות בר ועוגת תפוחי אדמה (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את שמן טרגון, קוצצים את עלי טרגון, ואז לחמם את שמן אגוזי האדמה במחבת קטנה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את הטרגון, מתבלים עם קמצוץ מלח, ואז הופכים לנוזל עד לקבלת בלנדר מקל. תניח בצד. ניתן לעשות עד 2 ימים קדימה.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מבשלים את תפוחי האדמה במים מלוחים רותחים במשך 20-25 דקות. בישול אותם קצת יותר מהרגיל ייתן להם מרקם רך מאוד, כמעט שמנת.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
מסננים ומחציתים את תפוחי האדמה לאורך ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
5
בעוד תפוחי האדמה מבשלים, מסדרים את העגבניות על מגש אפייה, מתבלים, ואז מטפטפים בנדיבות עם שמן אגוז. שים מתחת לגריל מחומם מראש ומבשלים 6-8 דקות עד שהם מתחילים צבע ולהתרכך. מניחים בצד להיות מוגש בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
שמן אגוזיםשמן אגוזים
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
6
מוסיפים את הבצל האדום הפרוס לתפוחי האדמה המבושלים, עם מיץ הלימון. כסה וחמם.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
7
תנור חום ל 220c / מאוורר 200c / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
שטפו את הפטריות בקצרה והתייבשו. מטוגנים בחמאה מעל חום גבוה, ואז מתבלים.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
9
מוסיפים את הפטריות לתפוחי האדמה ולבצל אדום. מערבבים את החרדל לתוך השמנת, ולאחר מכן מקציפים קלות את הקרם (ראה קצה, ההפך). מתבלים ומערבבים אותו בין תפוחי האדמה, הבצל והפטריות, ואז כף מעל מגש גדול אטום.
מרכיבים שתצטרך
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
10
להניח את רצועות הגבינה, חופפים באקראי, על גבי. ניתן לעשות עד 1 hr קדימה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
11
עכשיו תסיים את זה בסטייל.
12
אופים עד שהגבינה מתחילה להמיס והוא tinged כדי חום זהוב בהיר, על 10-12 דקות. מסדרים את העגבניות בגריל למטה משני צדי המגש, מפזרים את האגוזים השבורים (אם משתמשים) על העגבניות והטפטוף בשמן טרגון.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
13
לשרת את שאר שמן טרגון בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'