לובסטר עלומה עם מקדוניה ירקות
נסו לובסטר עלומה עם מקדוניה ירקות, מקדוניה, ו חמאה עלומה לובסטר עם עגבניות טריות (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף ולשטוף 2 גזר עם צמרות ו 3 לפת עם צמרות. לשטוף ו de-מחרוזת 2 חופנים של שעועית צרפתית.
חותכים ירקות אלה לקוביות קטנות מאוד (brunoise).
קונכייה חופן של אפונה טרייה.
מחממים מים מלוחים בסיר ומכינים קערת מים וקוביות קרח.
לטבול את כל הירקות במים רותחים במשך 4 דקות, ואז לנקז ולצלול אותם במי הקרח.
מסננים שוב, לשים בקערה גדולה, ולהניח בצד.
יוצקים 3 ליטרים של מים ו 1 3/4 כוסות יין לבן לתוך סיר בישול גדול.
מוסיפים 10 פלפל שחור ומביאים לרתיחה. לצלול 1 1/2 פאונד לובסטר לתוך הנוזל, לשים על המכסה, ומבשלים 5 דקות ברגע שהוא חוזר לרתיחה.
קח את הלובסטר החוצה, ברגע שהוא לא בוער חם, פגז את הזנב, המרפקים, ואת הציפורניים.
הסר את וריד המעי השחור. קח את שק החול מהראש ולאסוף את האלמוגים.
חותכים את הקליפה של הראש והזנב במחצית לאורכו. יש לשטוף ולייבש אותם.
חותכים את הבשר ומוסיפים אותו לקערת הירקות.
לקצץ, לשטוף, דק קוצצים 2 בצל ירוק ולשים אותם בקערה.
מוסיפים את אלמוג הלובסטר, יוגורט בסגנון יווני 1/2 כוס, מיץ של לימון unwaxed, קצת גרידה מגוררת שלה, וקמצוץ של Piment D ' Espelette או פפריקה חמה. לטעום ולתקן את התיבול עם מלח ופלפל שחור טחון טרי.
יוצקים את הרוטב הזה לתוך קערת ירקות ולובסטר. מערבבים בעדינות, ולאחר מכן להפיץ את התערובת לתוך הפגזים של זנבות וחצי ראשים.
סדר על צלחת ולשמור קר עד ההגשה.
Reprinted with permission from Nature: Simple, Healthy, And Good by Alain Ducasse, © 2009 Rizzoli International Publications, Inc.