קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות15
מגזין

לזניה איטלקית עם נקניק

לזניה איטלקית עם נקניק
לזניה נקניק איטלקי עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 597 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך גבינת מוצרלה, עגבניות משומר, בזיליקום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 9 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: לזניה איטלקית עם נקניק, לזניה איטלקית עם נקניק, ו לזניה איטלקית עם נקניק.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
להביא סיר גדול של מים 1 כפית מלח לרתיחה. מבשלים אטריות לזניה במים רותחים, ערבוב מדי פעם, עד מבושל דרך אבל מוצק לנשוך, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
3
מסננים ושוטפים מתחת למים קרים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
4
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה ומערבבים נקניק איטלקי. מבשלים ומערבבים עד הנקניק מתפורר, משחימים באופן שווה, וכבר לא ורוד, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
נקניקנקניק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
לנקז ולהשליך כל גריז עודף.
6
מוסיפים עגבניות חתוכות לקוביות, רוטב עגבניות, 1 כף תיבול איטלקי, 1 כף תיבול יווני, 1 כף אורגנו, 1 בזיליקום כף, 1 פטרוזיליה כף, 1 כף טימין כף, 1 כפית רוזמרין, 1 כף שום אבקה, 1 כפית מלח; מערבבים היטב. מבשלים עד שהטעמים מעורבבים, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תיבול איטלקיתיבול איטלקי
תיבול יווניתיבול יווני
אבקת שוםאבקת שום
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
רוזמריןרוזמרין
עגבנייהעגבנייה
אורגנואורגנו
פטרוזיליהפטרוזיליה
באזיל!באזיל!
טימיןטימין
מלחמלח
7
שים בצד 1/2 כוס גבינת מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
8
מערבבים גבינת מוצרלה שנותר עם 1 כפית איטלקית תיבול, 1 כפית תיבול יווני, 1 כפית אורגנו, 1 כפית בזיליקום, 1 כפית פטרוזיליה, 1 כפית פטרוזיליה, 1 כפית טימין, ו 1 כפית רוזמרין בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
תיבול איטלקיתיבול איטלקי
מוצרלהמוצרלה
תיבול יווניתיבול יווני
רוזמריןרוזמרין
אורגנואורגנו
פטרוזיליהפטרוזיליה
באזיל!באזיל!
טימיןטימין
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
כפית שכבה של רוטב בשר לתוך החלק התחתון של צלחת זכוכית 9x13 אינץ ' אפייה; מקום 3 עד 4 אטריות לזניה על גבי שכבת רוטב בשר.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
רוטברוטב
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
10
מורחים שכבה נוספת של רוטב בשר על אטריות לזניה; מפזרים שכבה של גבינת מוצרלה מתובלת. חזור על שכבות עם שאר החומרים ואת התבשיל העליון עם שמורות 1/2 כוס גבינת מוצרלה רגיל.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
אטריות לזניהאטריות לזניה
רוטברוטב
בשרבשר
11
אופים בתנור שחומם מראש עד שהרוטב מבעבע והגבינה מותכת, 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
12
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. הספלטי קיאנטי די.או. סי. ג ' י (באנגלית: Spalletti Chianti D. O. C. G) עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
ספאלטי קיאנטי די. או. סי. ג ' י.
ספאלטי קיאנטי די. או. סי. ג ' י.
מיוצר בעיקר מן הגפנים Sangioveto של האחוזה Poggio Reale, זה יין קלאסי מובנה מראה הערות של אדמה ועור על האף עם גוונים woodsy. הפרי נקי ורך, עם טאנינים עדינים על הגימור.