לזניה בגריל
לזניה בגריל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 50 גרם חלבון 42 גרם של שומן, וסך הכל 887 קלוריות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. 7 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. גשו לסופר וקנו פתיתי פלפל, עשבי תיבול, אטריות לזניה ללא רתיחה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב העגבניות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. נסו לזניה זוקיני בגריל, לזניה ירקות בגריל, ו לזניה זוקיני בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את המוצרלה, פרמזן, פתיתי פלפל אדומים, 1/2 כפית מלח, וכל אבל 1/4 כפית שום בקערה; טפטוף עם שמן זית וזורק. מתבלים את העגבניות החתוכות במלח.
לפרוס 4 גיליונות שכבה כפולה של רדיד nonstick.
טפטוף כל עם שמן זית, למעלה עם 1 אטריות ומפזרים כל אטריות עם 1 כף מים. מחלקים חצי מכל תרד, עגבניות פרוסות ותערובת מוצרלה בין האטריות. חזור לעשות עוד שכבה של אטריות, מים, תרד, עגבניות תערובת מוצרלה. לסיים כל ערימה עם אטריות, 1 כף מים טפטוף של שמן זית. להביא את רדיד יחד crimp סגור היטב לעשות 4 מנות שטוחות. גריל מנות, מכוסה, עד מכרז, על 10 דקות לכל צד.
תן לנוח 5 דקות. בינתיים, מערבבים את העגבניות המגורדות, קמצוץ מלח, השמור 1/4 כפית שום ו 1 כף שמן זית בקערה. פתח את החבילות וחתוך את הלזניה לשניים, אם תרצה. למעלה עם תערובת עגבניות, ריקוטה ועשבי תיבול.