קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות53
מגזין

לזניה בקר טובה יותר

לזניה בקר טובה יותר
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו לזניאן בקר טוב יותר. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 480 קלוריות, 35 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 41% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 6 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח, ביצה, בשר בקר טחון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 50 דקות. עם כפית ציון 87%, המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו לזניה בקר טובה יותר, לזניה בקר תפוחי אדמה, ו לזניה (בקר וחציל) (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מבשלים את האטריות אל דנטה לפי ההוראות שעל האריזה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
4
מסננים אותם היטב ואז מניחים על נייר שעווה כדי למנוע מהם להידבק זה לזה.
5
מחממים מחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
6
מוסיפים את הבקר ומבשלים עד שהוא כבר לא ורוד, מפרקים אותו לחתיכות קטנות בזמן שהוא מתבשל, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
7
מעבירים את הבשר לצלחת, משליכים את כל השומן שנותר בתבנית.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
8
מוסיפים את השמן לאותה מחבת ומחממים על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
9
מוסיפים את הפטריות ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שכל הנוזלים מתאדים והם מתחילים להשחים, כ -5 דקות. מחזירים את הבשר למחבת. מערבבים פנימה 2 כוסות מרוטב העגבניות ומבשלים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
10
בקערה בינונית שלבו את גבינת הריקוטה, התרד, הביצה, המלח, הפלפל ואגוז המוסקט.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
11
מורחים 1 כוס רוטב עגבניות בתחתית תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
12
מניחים שכבה של אטריות לזניה מעל, נוגעות ללב אך לא חופפות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
13
מורחים מחצית מתערובת הריקוטה על גבי האטריות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
14
מוסיפים שכבה נוספת של אטריות. למעלה עם חצי תערובת פטריות בקר. חזור על הפעולה עם שכבה נוספת של אטריות, ואז תערובת הגבינה שנותרה, יותר אטריות, ואז תערובת הבקר שנותרה ולבסוף 1 שכבה נוספת של אטריות. מעל את שכבת האטריות האחרונה עם הרוטב שנותר, ואז מפזרים את הגבינות המגורדות. מכסים ברפיון בנייר כסף ואופים 45 דקות. לחשוף ואופים במשך 15 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
15
מקור מצוין ל: חלבון, סיבים, ויטמין א, תיאמין, ריבופלבין, ניאצין, ויטמין ב12, ויטמין סי, סידן, ברזל, זרחן, אשלגן, סלניום, אבץ
16
מקור טוב ל: חומצה פולית, נחושת, מגנזיום