קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות53
מגזין

לזניה בקר טובה יותר

לזניה בקר טובה יותר
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו לזניאן בקר טוב יותר. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 480 קלוריות, 35 גרם חלבון, ו 14 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 41% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 6 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח, ביצה, בשר בקר טחון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 50 דקות. עם כפית ציון 87%, המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו לזניה בקר טובה יותר, לזניה בקר תפוחי אדמה, ו לזניה (בקר וחציל) (מתכונים דומים).

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
מבשלים את האטריות אל דנטה לפי ההוראות שעל האריזה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
4
מסננים אותם היטב ואז מניחים על נייר שעווה כדי למנוע מהם להידבק זה לזה.
5
מחממים מחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את הבקר ומבשלים עד שהוא כבר לא ורוד, מפרקים אותו לחתיכות קטנות בזמן שהוא מתבשל, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
7
מעבירים את הבשר לצלחת, משליכים את כל השומן שנותר בתבנית.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מוסיפים את השמן לאותה מחבת ומחממים על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
9
מוסיפים את הפטריות ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שכל הנוזלים מתאדים והם מתחילים להשחים, כ -5 דקות. מחזירים את הבשר למחבת. מערבבים פנימה 2 כוסות מרוטב העגבניות ומבשלים במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
בקערה בינונית שלבו את גבינת הריקוטה, התרד, הביצה, המלח, הפלפל ואגוז המוסקט.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
11
מורחים 1 כוס רוטב עגבניות בתחתית תבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
12
מניחים שכבה של אטריות לזניה מעל, נוגעות ללב אך לא חופפות.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
13
מורחים מחצית מתערובת הריקוטה על גבי האטריות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
14
מוסיפים שכבה נוספת של אטריות. למעלה עם חצי תערובת פטריות בקר. חזור על הפעולה עם שכבה נוספת של אטריות, ואז תערובת הגבינה שנותרה, יותר אטריות, ואז תערובת הבקר שנותרה ולבסוף 1 שכבה נוספת של אטריות. מעל את שכבת האטריות האחרונה עם הרוטב שנותר, ואז מפזרים את הגבינות המגורדות. מכסים ברפיון בנייר כסף ואופים 45 דקות. לחשוף ואופים במשך 15 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
15
מקור מצוין ל: חלבון, סיבים, ויטמין א, תיאמין, ריבופלבין, ניאצין, ויטמין ב12, ויטמין סי, סידן, ברזל, זרחן, אשלגן, סלניום, אבץ
16
מקור טוב ל: חומצה פולית, נחושת, מגנזיום