ירק המתכון Lasignanananananan בסביבות 1 שעה ו 15 דקות וזה בהחלט עצום צמחוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה אחת מכילה עד 23 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 649 קלוריות. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם ביצה, חלב, סלרי וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. מתכונים דומים: לזניה ירקות עם סדינים לזניה תוצרת בית (ללא מכונת פסטה), לזניה ירקות, ו לזניה ירקות.
הוראות
1
מניחים את פרוסות החצילים במסננת, מפזרים מלח ועוזבים במשך 20 דקות בזמן שאתה מכין את הירקות האחרים. לשטוף מתחת למים קרים, לנקז ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 שקית תרד טרי
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
2
מחממים את השמן במחבת ומטגנים את השום והבצל במשך 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיף את הפלפלים, פטריות, סלרי וקישואים ומבשלים 3 עד 4 דקות, ערבוב.מערבבים את התבלינים ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
עד 3 קישואים בינוניים, מגוררים גס (בערך
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
צרור סלרי, פרוס (בערך
צ'יפס קינמון וייטנאמי
4
מערבבים יחד את העגבניות, פסאטה, בזיליקום ועונה היטב.עבור הרוטב, להמיס את החמאה במחבת, להוסיף את הקמח ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פאסאטה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 בצל אדום, קוביות קטנות
לוראן מטבח מקצועי®
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
הסר מהחום ומערבבים את המניה והחלב. חזור לחום והוסף חצי מהגבינה והחרדל. להרתיח, ערבוב עד מעובה. מערבבים בזיליקום ומתבלים לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
רוטב חמוציות, להגשה
1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
6
הסר מהחום.
7
מוסיפים קצת מהתערובת החמה לביצה המוכה כדי לרכך אותה, ואז מערבבים את כל התערובת בחזרה לרוטב הגבינה, מניחים בצד.מעיל החלק התחתון של צלחת אפייה מרובעת עם כמה רוטב עגבניות ומניחים חצי גיליונות לזניה בצלחת. מכסים עם חצי הירקות, ואז חצי רוטב העגבניות, ולבסוף חצי החצילים. חזור שוב, כפית את רוטב הגבינה על גבי כל דבר.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
רוטב גבינה
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 שקית תרד טרי
(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
8
מפזרים את גבינת הצ ' דר שנותרה.מבשלים בתנור שחומם מראש 180 * C / 350 * F במשך 40 דקות עד השחמה תוסס.