לזניה מוזהבת
המתכון לזניה הזהב יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו 15 דקות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 294 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו אבקת קארי, קמח, אגוז מוסקט טרי מגורד, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכונים דומים: לזניה דלורית מוזהבת, לזניה עוף מצופה זהב-אספרגוס, ו לזניה ירקות עם סדינים לזניה תוצרת בית (ללא מכונת פסטה).
הוראות
במחבת 10 עד 12 אינץ ' מעל חום גבוה, לעתים קרובות מערבבים בצל עם 2 כפות חמאה עד צליעה, על 5 דקות. לגרוף את 1/2 כוס תערובת הבצל ולהניח בצד. למחבת, להוסיף זנגביל, אבקת קארי, ודלעת; לערבב, ולאחר מכן לגרד לקערה. מערבבים גבינת ריקוטה לתוך תערובת סקווש ולהוסיף מלח לפי הטעם.
מוסיפים ביצה ומערבבים היטב.
לשטוף יבש מחבת; לחזור חום גבוה.
מוסיפים את החמאה הנותרת, את תערובת הבצל השמורה, ואת הקמח. מערבבים עד הקמח הוא זהב, על 3 דקות.
הסר מהחום; להוסיף מרק וחצי.
מערבבים עד חלקה. מערבבים מעל חום גבוה עד שחין תערובת; להפחית את החום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, על 5 דקות.
להוסיף 1/2 כפית אגוז מוסקט ומלח לפי הטעם.
בינתיים, במחבת 5-6 ליטר מעל חום גבוה, להביא כ 3 ליטרים מים לרתיחה.
מוסיפים לזניה ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד מכרז לנשוך, 12 עד 16 דקות.
מסננים, לטבול במים קרים, ואז לנקז שוב.
מורחים על 1/2 כוס של רוטב בצל באופן שווה על החלק התחתון של תבשיל 9 על ידי 13 אינץ'. סדר 1/2 לזניה בצורה מסודרת על רוטב כדי לכסות. כפית את כל תערובת הסקווש על פסטה ורמת התפשטות. מכסים בצורה מסודרת עם פסטה הנותרים מעיל לחלוטין עם רוטב בצל שנותר.
מפזרים גבינת פרמזן ואבק עם אגוז מוסקט יותר.
אופים לזניה בתנור 375 עד מבעבע בקצוות משחימים קלות על גבי, 35 עד 40 דקות.
בואו לעמוד 15 עד 20 דקות; לחתוך ולשרת עם מרית רחבה.