לזניה מעוף לימון
לזניה עוף לימון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה סביב 31 גר' של חלבון, 31 גרם של שומן, וסך הכל 514 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גבינת ריקוטה, לא להרתיח אטריות לזניה, קליפת לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: לזניה מעוף לימון, לזניה דה פולו קון Champiñones (לזניה עוף ופטריות), ו נקניק, צ'ארד, ולזניה לימון.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F. בעדינות מעיל צלחת אפייה מרובע 2 ליטר עם ספריי בישול; להפריש. בסיר לשלב רוטב פסטה קלאסיקו® אור שמנת אלפרדו צלפים. מביאים רותחים מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם. כפית 1/3 כוס של רוטב פסטה אלפרדו שמנת קלאסיקו® אור לתוך צלחת מוכנה. למעלה עם 2 אטריות לזניה. בקערה מערבבים יחד ריקוטה, 1 כוס גבינת פונטינה, ו 1 כפית של קליפת לימון. כפית חצי מתערובת הגבינה על אטריות.
מפזרים 2 כפות פרמזן. למעלה עם חצי מהעוף. כפית חצי רוטב הפסטה שנותר על פני שכבת עוף.
למעלה עם 2 יותר אטריות, נשאר תערובת ריקוטה, ועוף שנותר.
מוסיפים עוד 2 אטריות, שאריות רוטב ומפזרים פונטינה ופרמזן שנותרו.
בואו לעמוד, מכוסה, על מתלה חוט במשך 20 דקות לפני ההגשה.
מפזרים עם קליפת לימון הנותרים.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון