לזניה סקווש ותרד
לך לחנות ותביא אגוז מוסקט, מוצרלה חלקית, קורנפלור, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: לזניה תרד ובטרנוט סקווש, Butternut סקווש לזניה תרד, ו לזניה סקווש ספגטי עם תרד.
הוראות
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. משרים את האטריות לזניה במים חמים.
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיף את השום, בצל ומלח ופלפל. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הירקות רכים משחימים, כ 10 דקות. אם התערובת הופכת יבשה מדי, להוסיף כף או שתיים של מים.
בינתיים, מערבבים יחד 1/2 כוס חלב ואת קורנפלור בקערה קטנה עד חלקה.
מחממים את 3 הנותרים 1/2 כוסות חלב בסיר גדול עד מבעבע. מערבבים את תערובת קורנפלור לתוך החלב ומביאים לרתיחה. מבשלים, ערבוב, עד החלב מתעבה לעקביות של הבלילה דקה, על 5 דקות. מערבבים את תערובת הבצל, תרד, פטרוזיליה ואגוז מוסקט, ומבשלים עד נבלי התרד. מתבלים במלח ופלפל.
מורחים 1 כוס של תערובת תרד על החלק התחתון של זכוכית 13 על ידי 9 על ידי 2 אינץ ' או צלחת אפייה קרמיקה. מסדרים 3 לזניה אטריות על התרד. מסדרים חצי מהדלעת מעל האטריות, חופפים מעט ומפזרים שליש מהמצרלה. כפית 1 תערובת תרד מעל הגבינה, ומעל עם 3 אטריות, הדלעת הנותרת ועוד שליש המוצרלה. למעלה עם תערובת תרד כוס 1, ואחריו את האחרון 3 אטריות ואת הנותרים 1 כוס תערובת תרד. מכסים בחוזקה בנייר כסף; שומרים את המוצרלה הנותרת.
אופים במשך 40 דקות. לחשוף ומפזרים את המוצרלה הנותרים מעל.
אופים עד מבעבע ואת הדלעת הוא מכרז, על 15 דקות.
בואו לעמוד לפחות 10 דקות לפני ההגשה.