קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות88
מגזין

לזניה סקווש ותרד

לזניה סקווש ותרד
לך לחנות ותביא אגוז מוסקט, מוצרלה חלקית, קורנפלור, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: לזניה תרד ובטרנוט סקווש, Butternut סקווש לזניה תרד, ו לזניה סקווש ספגטי עם תרד.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. משרים את האטריות לזניה במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיף את השום, בצל ומלח ופלפל. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הירקות רכים משחימים, כ 10 דקות. אם התערובת הופכת יבשה מדי, להוסיף כף או שתיים של מים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
4
בינתיים, מערבבים יחד 1/2 כוס חלב ואת קורנפלור בקערה קטנה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מחממים את 3 הנותרים 1/2 כוסות חלב בסיר גדול עד מבעבע. מערבבים את תערובת קורנפלור לתוך החלב ומביאים לרתיחה. מבשלים, ערבוב, עד החלב מתעבה לעקביות של הבלילה דקה, על 5 דקות. מערבבים את תערובת הבצל, תרד, פטרוזיליה ואגוז מוסקט, ומבשלים עד נבלי התרד. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
6
הסר מהחום.
7
מסננים את האטריות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
8
מורחים 1 כוס של תערובת תרד על החלק התחתון של זכוכית 13 על ידי 9 על ידי 2 אינץ ' או צלחת אפייה קרמיקה. מסדרים 3 לזניה אטריות על התרד. מסדרים חצי מהדלעת מעל האטריות, חופפים מעט ומפזרים שליש מהמצרלה. כפית 1 תערובת תרד מעל הגבינה, ומעל עם 3 אטריות, הדלעת הנותרת ועוד שליש המוצרלה. למעלה עם תערובת תרד כוס 1, ואחריו את האחרון 3 אטריות ואת הנותרים 1 כוס תערובת תרד. מכסים בחוזקה בנייר כסף; שומרים את המוצרלה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
9
אופים במשך 40 דקות. לחשוף ומפזרים את המוצרלה הנותרים מעל.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
אופים עד מבעבע ואת הדלעת הוא מכרז, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
בואו לעמוד לפחות 10 דקות לפני ההגשה.