לך לחנות ותביא אגוז מוסקט, מוצרלה חלקית, קורנפלור, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: לזניה תרד ובטרנוט סקווש, Butternut סקווש לזניה תרד, ו לזניה סקווש ספגטי עם תרד.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 400 מעלות F. משרים את האטריות לזניה במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיף את השום, בצל ומלח ופלפל. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הירקות רכים משחימים, כ 10 דקות. אם התערובת הופכת יבשה מדי, להוסיף כף או שתיים של מים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים
4
בינתיים, מערבבים יחד 1/2 כוס חלב ואת קורנפלור בקערה קטנה עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מחממים את 3 הנותרים 1/2 כוסות חלב בסיר גדול עד מבעבע. מערבבים את תערובת קורנפלור לתוך החלב ומביאים לרתיחה. מבשלים, ערבוב, עד החלב מתעבה לעקביות של הבלילה דקה, על 5 דקות. מערבבים את תערובת הבצל, תרד, פטרוזיליה ואגוז מוסקט, ומבשלים עד נבלי התרד. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כל פלפל ירוק בינוני, צהוב מתוק, אדום וכתום, חתוך לז'וליינה
1/4 כוס שומן חזיר
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
6
הסר מהחום.
7
מסננים את האטריות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
8
מורחים 1 כוס של תערובת תרד על החלק התחתון של זכוכית 13 על ידי 9 על ידי 2 אינץ ' או צלחת אפייה קרמיקה. מסדרים 3 לזניה אטריות על התרד. מסדרים חצי מהדלעת מעל האטריות, חופפים מעט ומפזרים שליש מהמצרלה. כפית 1 תערובת תרד מעל הגבינה, ומעל עם 3 אטריות, הדלעת הנותרת ועוד שליש המוצרלה. למעלה עם תערובת תרד כוס 1, ואחריו את האחרון 3 אטריות ואת הנותרים 1 כוס תערובת תרד. מכסים בחוזקה בנייר כסף; שומרים את המוצרלה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניה
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
מתכון לפיצוצ'רי
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לחם אגוזי מלך וצימוקים
סכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
9
אופים במשך 40 דקות. לחשוף ומפזרים את המוצרלה הנותרים מעל.