לעולם אין יותר מדי מתכונים עיקריים, אז תנו לאסיגנאן השני מאכלי ים לנסות. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 556 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. 951 אדם ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו תערובת גבינה, רוטב פסטה, גבינת ריקוטה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . אנשים רבים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. מתכונים דומים: לזניה פירות ים, לזניה פירות ים, ו לזניה פירות ים.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
גב שומן חזיר
2
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
3
מחממים שמן בסיר גדול מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
4
שום מטוגן ופטריות עד רך.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
5
יוצקים 2 צנצנות רוטב אלפרדו. מערבבים שרימפס, צדפות ו בשר סרטנים. מבשלים 5 עד 10 דקות, או עד מחומם דרך. בקערה בינונית, לשלב גבינת ריקוטה, ביצה ופלפל.
בתבנית אפייה 9x13 אינץ', אטריות שכבה, תערובת ריקוטה, תערובת אלפרדו וגבינה מגוררת. חזור על שכבות עד שכל החומרים משמשים, להבטיח כי יש גבינה גרוסה עבור הדף.