קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות12
ציון בריאות11
מגזין

לזניה פירות ים-תרד

לזניה פירות ים-תרד
מתכון פירות ים - לזניה תרד יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 1 שעה ו -40 דקות. במנה עיקרית זו יש 391 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. אם יש לכם אטריות לזניה, בשר סרטנים, גבינת ריקוטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: לזניה פירות ים, לזניה פירות ים, ו לזניה פירות ים.

הוראות

1
תנור חום עד 177°. Spray 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה עם ספריי בישול. לבשל ולנקות אטריות לפי הוראות על החבילה באמצעות זמן טבח מינימלי.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה, חתוכה לשמונה פלחיםעגבנייה, חתוכה לשמונה פלחים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
בינתיים, במחבת 10 אינץ', להמיס חמאה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
להוסיף צדפות; לבשל 2 דקות, ערבוב כל הזמן עד המשרד אטום. עם כפית מחוררת, להסיר לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ1 זוקיני קטן, לא קלוף וקצוץ
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים בשר סרטנים ושרימפס; מכסים ושומרים בקירור. באותו מחבת, לבשל בצל ושום 4 עד 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד בצל מתרכך. להפחית את החום נמוך; מערבבים בגבינת שמנת עד מתרכך. לנצח ברוטב אלפרדו ויין עם חוט להקציף; להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אלפרדורוטב אלפרדו
1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים1-1/2 כוסות דובדבנים מסוכרים אדומים וירוקים
בשר סרטניםבשר סרטנים
שום גויה®שום גויה®
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
5
בקערה בינונית, מערבבים יחד גבינת ריקוטה, 2 כוסות של תערובת הגבינה, התרד, בזיליקום וביצה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מורחים 1/2 כוס רוטב גבינת שמנת בתבנית אפייה. למעלה עם 3 אטריות.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
7
מורחים חצי מתערובת הריקוטה (כ -1 1/2 כוסות) ושליש מתערובת פירות הים (כ -1 כוס) על אטריות; מורחים עם 2/3 כוס של רוטב גבינת שמנת. למעלה עם 3 אטריות, נותר תערובת ריקוטה, חצי תערובת פירות ים הנותרים 2/3 כוס רוטב גבינת שמנת. למעלה עם שאריות אטריות, פירות ים ורוטב גבינת שמנת.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק1-1/2 כוסות פלפלים אדומים מתוקים קלויים, מסוננים וקצוצים דק
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים
2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון2 כוסות בגודל חטיף (3-1/2 אונקיות כל אחת) פודינג לימון
8
מכסים בנייר כסף.
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
9
אופים 40 דקות; לחשוף ומפזרים הנותרים 1 כוס גבינה תערובת.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
אופים חשפו כ -10 דקות יותר או עד גבינה מותכת.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
11
בואו לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.