לזניה פירות ים-תרד
מתכון פירות ים - לזניה תרד יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בסביבה 1 שעה ו -40 דקות. במנה עיקרית זו יש 391 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. אם יש לכם אטריות לזניה, בשר סרטנים, גבינת ריקוטה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: לזניה פירות ים, לזניה פירות ים, ו לזניה פירות ים.
הוראות
תנור חום עד 177°. Spray 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה עם ספריי בישול. לבשל ולנקות אטריות לפי הוראות על החבילה באמצעות זמן טבח מינימלי.
בינתיים, במחבת 10 אינץ', להמיס חמאה על חום בינוני.
להוסיף צדפות; לבשל 2 דקות, ערבוב כל הזמן עד המשרד אטום. עם כפית מחוררת, להסיר לקערה בינונית.
מוסיפים בשר סרטנים ושרימפס; מכסים ושומרים בקירור. באותו מחבת, לבשל בצל ושום 4 עד 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד בצל מתרכך. להפחית את החום נמוך; מערבבים בגבינת שמנת עד מתרכך. לנצח ברוטב אלפרדו ויין עם חוט להקציף; להסיר מן החום.
בקערה בינונית, מערבבים יחד גבינת ריקוטה, 2 כוסות של תערובת הגבינה, התרד, בזיליקום וביצה; להפריש.
מורחים 1/2 כוס רוטב גבינת שמנת בתבנית אפייה. למעלה עם 3 אטריות.
מורחים חצי מתערובת הריקוטה (כ -1 1/2 כוסות) ושליש מתערובת פירות הים (כ -1 כוס) על אטריות; מורחים עם 2/3 כוס של רוטב גבינת שמנת. למעלה עם 3 אטריות, נותר תערובת ריקוטה, חצי תערובת פירות ים הנותרים 2/3 כוס רוטב גבינת שמנת. למעלה עם שאריות אטריות, פירות ים ורוטב גבינת שמנת.
אופים 40 דקות; לחשוף ומפזרים הנותרים 1 כוס גבינה תערובת.
אופים חשפו כ -10 דקות יותר או עד גבינה מותכת.
בואו לעמוד 10 דקות לפני חיתוך.