קושיקשה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

לזניה צמחונית

לזניה צמחונית
תשכחו לצאת לאכול או להזמין אוכל כל פעם שאתם משתוקקים לאוכל ים תיכוני. נסו להכין לזניה צמחונית בבית. אתה מקבל מתאבן שמגיש 4. מנה זו מכילה סביב 8 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 291 קלוריות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-280 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה של מזון טוב BBC דורש פלפל, בצל, פסאטה, וחציל. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. , תסתכל על מתכונים דומים אלה: לזניה לבנה עם Parmigiano Besciamella (לזניה בביאנקו ), לזניה עם ארטישוק (Lasagne di Carciofi), ו לזניה.

הוראות

1
תנור חום ל 190C / מאוורר 170c / גז
ציוד שתשתמש בו
רוטב פונזו מוכןרוטב פונזו מוכן
2
לזרוק שמן וירקות יחד לצלות בתוך פח גדול, רדוד במשך 35 דקות עד חרוך קלות. כפית שכבה של ירקות קלויים על החלק התחתון של צלחת אפייה בגודל בינוני.
מרכיבים שתצטרך
לחם שיפון בן יוםלחם שיפון בן יום
1/2 כוס בצל חתוך לקוביות דקות (בערך 1/2 בצל קטן)1/2 כוס בצל חתוך לקוביות דקות (בערך 1/2 בצל קטן)
ציוד שתשתמש בו
1 כוס פרי למריחה אוכמניות ללא גרעינים1 כוס פרי למריחה אוכמניות ללא גרעינים
3
יוצקים על כמה passata ולכסות עם שכבה של גיליונות לזניה. חזור על שכבות כדי להשתמש בכל הירקות הקלויים ו passata, מסיים עם שכבה של לזניה. השתמש בכפית כדי לגזום מעל frache crme, ואז מפזרים עם הפרמזן. חזור לתנור במשך 25 דקות, עד לזניה מחומם דרך ואת החלק העליון הוא זהב מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
אטריות לזניהאטריות לזניה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
פאסאטהפאסאטה
ציוד שתשתמש בו
רוטב פונזו מוכןרוטב פונזו מוכן

יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, סנג ' ובזה

לזניה בתפריט? נסה זיווג עם קיאנטי, Montepulciano, ו Sangiovese. לזניה צמדה היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג 'ובזה, מונטפולצ' אנו וקיאנטי כולם מתאימים לתיאור. אתה יכול לנסות סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -27 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון