לזניה צמחונית ברוטב פרמזן
Veggie Lasganananan בפרמזן רוטב שמנת יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. מנה אחת מכילה עד 21 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 419 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 9 מנות סועדים.. זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-1074 היו אומרים שהוא פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. אם יש לך שום, חמאה, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה מנגו טבעוני כקינוח. מתכונים דומים: ויג'י Lasignananan בפרמזן רוטב שמנת, לזניה מתגלגלת עם רוטב שמנת פרמזן שום, ו לזניה דלעת סקווש עם רוטב פרמזן תרד.
הוראות
ממיסים חמאה בסיר בינוני על אש נמוכה. מערבבים בקמח ופלפל אדום טחון; לבשל 2 דקות. או עד חם תוסס, ערבוב לעתים קרובות. בהדרגה מערבבים בחלב; מבשלים על חום בינוני עד שחין תערובת מתעבה, ערבוב כל הזמן. מבשלים על חום בינוני-נמוך 3 דקות., ערבוב כל הזמן.
הסר מהחום. מערבבים בפרמזן.
שמן חום במחבת גדולה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים ירקות ושום; מבשלים ומערבבים 4 עד 5 דקות. או עד פריך במכרז.
מערבבים ריקוטה ובזיליקום.
מורחים 1/4 כוס פרמזן רוטב על החלק התחתון של צלחת אפייה 12x8 אינץ ' מרוסס עם ספריי בישול. מכסים בשכבות של 3 אטריות, חצי מתערובת הריקוטה, 1/3 מתערובת הירקות, 3/4 כוס גבינה מגורסת ו-1/3 מהרוטב הפרמז ' ן שנותר. חזור על שכבות של אטריות, תערובת ריקוטה, תערובת ירקות, גבינה גרוסה ורוטב פרמזן. למעלה עם שכבות של אטריות שנותרו, רוטב פרמזן, תערובת ירקות וגבינה מגורדת; כיסוי.
אופים 1 שעה או עד מחומם דרך, חושף במשך 5 דקות האחרונות.