לזניה קלה במיוחד
לזניה קלה במיוחד עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 30 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 399 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לך אטריות לזניה, רוטב פסטה עגבניות-בזיליקום, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו לזניה ביתית קלאסית עם גבינה, פיצה קלה במיוחד, ו Extran פאי תפוחים קרמל קל (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים בשר במחבת גדולה מעל חום בינוני, ערבוב עד שהוא מתפורר ואינו ורוד יותר; לנקז. מערבבים ברוטב פסטה.
מורחים שליש רוטב בשר בתבנית אפייה משומנת קלות 11-x 7 אינץ'; שכבה עם אטריות 3 וחצי כל גבינת ריקוטה וגבינת מוצרלה. (שכבות גבינת ריקוטה יהיו דקות.) הליך חוזר; להפיץ שנותר שליש רוטב בשר על גבינת מוצרלה. לאט לאט לשפוך 1/4 כוס מים חמים סביב קצה בתוך המנה. בחוזקה לכסות צלחת אפייה עם 2 שכבות של רדיד אלומיניום חובה כבדה.
אופים ב 375 במשך 45 דקות; לחשוף ולאפות 10 דקות יותר.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו ברוטב עגבניות וריחן קלאסי.