לזניה רול קופצים II
לזניה רול קופצים II דורש סביב 1 שעה ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 9 מנות. עם 473 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם ביצה, גבינת ריקוטה, בשר טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זה ... בר השגה מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. וזה די טוב. נסו מקפיא לזניה רול קופצים, רול לזניה ראנץ בייקון עוף, ו קל פיצה פפרוני לזניה רול קופצים (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים ומערבבים בשר טחון, בצל, אבקת שום, ואורגנו במחבת גדולה מעל חום בינוני עד הבצל הוא רך בשר משחימים, על 10 דקות.
מוסיפים רוטב עגבניות וסוכר; מבשלים עד שהרוטב מחומם דרך, כ -10 דקות.
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה. מבשלים לזניה במים רותחים, ערבוב מדי פעם עד מבושל דרך אבל מוצק עד הנשיכה, 8 עד 10 דקות.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). גריז צלחת תבשיל 9x13 אינץ'.
מערבבים גבינת ריקוטה, ביצה, פטרוזיליה, וגבינת פרמזן 3/4 כוס יחד בקערה.
מניחים אטריות לזניה על משטח עבודה. כפית שכבה אחת של תערובת גבינת ריקוטה, רוטב בשר שכבה אחת, וגבינת מוצרלה שכבה אחת על אטריות הלזניה; למעלה עם אטריות לזניה אחרת.
מגלגלים את האטריות לזניה ממולאות בסגנון ג ' לי-רול; מניחים את התבשיל מוכן. חזור עם שאריות אטריות לזניה, תערובת גבינת ריקוטה, רוטב בשר, גבינת מוצרלה.
מורחים כפית של רוטב בשר על גבי כל לזניה רול; העליון עם גבינת מוצרלה הנותרים 1/4 גבינת פרמזן כוס.
אופים בתנור שחומם מראש עד הגבינה נמסה מבעבע, 30 עד 35 דקות.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון