לזניה של בשר בקר ונקניקיות
בשר בקר ונקניק לסגנאן היא מנה עיקרית המגישה 12. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 21 גרם חלבון, 30 גרם שומן, ובסך הכל 420 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה הים תיכונית הזו. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. גשו לסופר וקנו ביצים, גבינת צ'דר, גבינת קוטג', ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. 1 אדם התרשמו מתכון זה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 30 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 34%. ציון זה לא כל כך סופר. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מהפך בשר בקר & נקניק לזניה, לזניה גבינה לבישול איטי עם נקניק ובשר בקר, ו לזניה נקניקיות.
הוראות
במחבת גדולה מבשלים את הבקר, הנקניק, הפלפל הירוק והבצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים. מניחים בצד 1 כוס רוטב ספגטי; מערבבים את הרוטב שנותר לתערובת בשר. מבשלים, לא מכוסים, למשך 10 דקות או עד להסמכה.
בסיר קטן ממיסים גבינת שמנת על אש בינונית.
מסירים מהאש. מערבבים פנימה גבינת קוטג', ביצים ופטרוזיליה.
מורחים את רוטב הבשר בתוך 13-ב משומן. 9 אינץ'. תבנית אפייה. למעלה עם שלוש אטריות, גבינת צ ' דר, 1-1/2 כפיות תיבול איטלקי ותערובת גבינת שמנת.
שכבה עם אטריות שנותרו ורוטב ספגטי שמור; מפזרים מוצרלה ותיבול איטלקי שנותר.
מכסים ואופים בחום של 350 למשך 35 דקות. לחשוף; אופים 10-15 דקות יותר או עד מבעבע.
מניחים לעמוד 15 דקות לפני ההגשה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, סנג ' ובזה
קיאנטי, מונטפולצ ' יאנו וסנגיובזה הם הבחירות המובילות שלי ללזניה. לזניה משתלבת היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג 'יובזה, מונטפולצ' יאנו וקיאנטי כולם מתאימים לחשבון. טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (מגנום) עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
טנוטה די נוזולה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה (מגנום)
ניחוחות דובדבן וסגול, טעמים מתמשכים ומעוגלים של תבלינים ופטריות. מבנה נהדר עם עדינות אלגנטית.משתלב היטב עם בשרים ורטבי פסטה בשריים, עופות וגבינות קשות.