קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות30
מגזין

לזניה של טורקיה

לזניה של טורקיה
לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו לזניה טורקיה. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 669 קלוריות , 45 גרם חלבון ו -37 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 34% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 71 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. המתכון הזה של Foodnetwork דורש נקניק הודו, עגבניות משומרות, בצל ופטרוזיליה שטוחה. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה הים תיכונית הזו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-20 דקות . בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 88% . הציון הזה מרהיב. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: לזניה של טורקיה , לזניה של טורקיה ולזניה של טורקיה .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מחממים את התנור ל-400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
כ-6 אפרסקים בינוניים, קלופים, מגולענים וחתוכים לפרוסותכ-6 אפרסקים בינוניים, קלופים, מגולענים וחתוכים לפרוסות
3
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה (10 עד 12 אינץ').
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מלוחים, מרוסקים, מחולקיםקרקרים מלוחים, מרוסקים, מחולקים
ציוד שתשתמש בו
1 פאונד בתפזורת נקניקיית חזיר איטלקית1 פאונד בתפזורת נקניקיית חזיר איטלקית
4
מוסיפים את הבצל ומטגנים 5 דקות על אש בינונית-נמוכה, עד לשקיפות.
מרכיבים שתצטרך
תערובת מטבלים של Fiesta Ranchתערובת מטבלים של Fiesta Ranch
5
מוסיפים את השום ומבשלים עוד דקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
2 טורטיות תירס כחול, קצוצות גס2 טורטיות תירס כחול, קצוצות גס
6
מוסיפים את הנקניק ומבשלים על אש בינונית-נמוכה, מפרקים אותה בעזרת מזלג, במשך 8 עד 10 דקות, או עד שהוא כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
להקפצה, ולהקפצה, ו
7
מוסיפים את העגבניות, רסק העגבניות, 2 כפות מהפטרוזיליה, הבזיליקום, 1 1/2 כפיות מהמלח ו- 1/2 כפית פלפל. מבשלים, ללא מכסה, על אש בינונית-נמוכה, במשך 15 עד 20 דקות, עד להסמכה.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניותרסק עגבניות
שמן זית כתית מעולה, ועוד להברשת בצקשמן זית כתית מעולה, ועוד להברשת בצק
בשר בקר טחון (רצוי בגידול טבעי)בשר בקר טחון (רצוי בגידול טבעי)
16 צדפות גולמיות על חצי הקליפה16 צדפות גולמיות על חצי הקליפה
1 3/4 כוסות מים חמים (100°F)1 3/4 כוסות מים חמים (100°F)
1 כדור 8 אונקיות בצק פיצה טרי, חצוי, טמפרטורת החדר1 כדור 8 אונקיות בצק פיצה טרי, חצוי, טמפרטורת החדר
8
בינתיים ממלאים קערה גדולה במי הברז החמים ביותר.
מרכיבים שתצטרך
שמן שומשום קלוי 1 כפית רוטב חריףשמן שומשום קלוי 1 כפית רוטב חריף
ציוד שתשתמש בו
טופו מוצק, מפורקטופו מוצק, מפורק
9
מוסיפים את האטריות ומניחים להן לשבת במים 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ארוז) פרמזן מגוררת דק(ארוז) פרמזן מגוררת דק
שמן שומשום קלוי 1 כפית רוטב חריףשמן שומשום קלוי 1 כפית רוטב חריף
10
לנקז.
11
בקערה בינונית, מערבבים את הריקוטה, גבינת העיזים, 1 כוס פרמזן, הביצה, 2 כפות הפטרוזיליה הנותרות, 1/2 כפית מלח הנותרות ו-1/4 כפית פלפל. לְהַפְרִישׁ.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
פרושוטו פרוסות דקות, מחוספספרושוטו פרוסות דקות, מחוספס
בשר בקר טחון (רצוי בגידול טבעי)בשר בקר טחון (רצוי בגידול טבעי)
מוצרלה מגוררת, לקישוט, לא חובהמוצרלה מגוררת, לקישוט, לא חובה
16 צדפות גולמיות על חצי הקליפה16 צדפות גולמיות על חצי הקליפה
1 כדור 8 אונקיות בצק פיצה טרי, חצוי, טמפרטורת החדר1 כדור 8 אונקיות בצק פיצה טרי, חצוי, טמפרטורת החדר
תערובת מטבלים של Fiesta Ranchתערובת מטבלים של Fiesta Ranch
ציוד שתשתמש בו
טופו מוצק, מפורקטופו מוצק, מפורק
12
מצקת 1/3 מהרוטב לתבנית אפייה מלבנית בגודל 9 על 12 על 2 אינץ', מורחים את הרוטב על תחתית הכלי. לאחר מכן מוסיפים את השכבות באופן הבא: חצי מהפסטה, חצי מהמוצרלה, חצי מהריקוטה ו-1/3 אחד מהרוטב.
מרכיבים שתצטרך
חזיר כפרית של קנטקיחזיר כפרית של קנטקי
מוצרלה מגוררת, לקישוט, לא חובהמוצרלה מגוררת, לקישוט, לא חובה
(ארוז) פרמזן מגוררת דק(ארוז) פרמזן מגוררת דק
4 פרוסות חזיר עבות (בערך 1 פאונד)4 פרוסות חזיר עבות (בערך 1 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
טורטיות תירס כחול, קצוצות גסטורטיות תירס כחול, קצוצות גס
מצקתמצקת
13
מוסיפים את שאר הפסטה, המוצרלה, הריקוטה, ולבסוף, הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
חזיר כפרית של קנטקיחזיר כפרית של קנטקי
מוצרלה מגוררת, לקישוט, לא חובהמוצרלה מגוררת, לקישוט, לא חובה
(ארוז) פרמזן מגוררת דק(ארוז) פרמזן מגוררת דק
4 פרוסות חזיר עבות (בערך 1 פאונד)4 פרוסות חזיר עבות (בערך 1 פאונד)
14
מפזרים 1/4 כוס פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטו פרוסות דקות, מחוספספרושוטו פרוסות דקות, מחוספס
15
אופים 30 דקות, עד שהרוטב מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות חזיר עבות (בערך 1 פאונד)4 פרוסות חזיר עבות (בערך 1 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
כ-6 אפרסקים בינוניים, קלופים, מגולענים וחתוכים לפרוסותכ-6 אפרסקים בינוניים, קלופים, מגולענים וחתוכים לפרוסות

מרכיבים

1(יכול להיות או להרחיק)נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה794אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבניות מרוסקות מחית עגבניותעגבניות מרוסקות מחית עגבניות1גדול במיוחדביצה, מוכה קלותביצה, מוכה קלות12אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עלי בזיליקום טריים קצוציםעלי בזיליקום טריים קצוצים12אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עלי בזיליקום טריים קצוציםעלי בזיליקום טריים קצוצים15אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחים, מחולקתפטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחים, מחולקת454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)מוצרלה טרייה, פרוסה דקמוצרלה טרייה, פרוסה דק2שיני שום, טחוןשיני שום, טחון85אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גבינת עיזים מוקרמת, מתפוררתגבינת עיזים מוקרמת, מתפוררת680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)נקניק הודו איטלקי מתוק, תרמילים הוסרונקניק הודו איטלקי מתוק, תרמילים הוסרו2(יכול להיות או להרחיק)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אטריות לזניהאטריות לזניה2(חוֹרֶף)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות100אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פרמז'ן מגוררת, בתוספת 1/4 כוס לפיזורפרמז'ן מגוררת, בתוספת 1/4 כוס לפיזור425אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)לפי עוגהלפי עוגה170אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה160אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בצל צהוב קצוץ (1 בצל)בצל צהוב קצוץ (1 בצל)

יין מומלץ: קיאנטיname, Montepulciano, סנג ' ובזה

לזניה עובדת ממש טוב עם קיאנטי, מונטפולצ'יאנו וסנג'ובזה. לזניה משתלבת היטב עם יין אדום בעל גוף בינוני עם חומציות גבוהה יותר. סנג'ובזה, מונטפולצ'יאנו וקיאנטי מתאימים כולם. אתה יכול לנסות את Antinori Villan Antinori Chianti Classico Riserva. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-36 דולר לבקבוק.
Antinori Villa Antinori Chianti Classico Riserva
Antinori Villa Antinori Chianti Classico Riserva
ה-Villa Antinori Chianti Classico Riserva משנת 2010 עשויה מ-90% סנג'ובזה ו-10% מרלו, בצבע אדום אודם עז עם ניחוחות פירות ותבלינים. נגיעות קלות מהיישון בעץ האלון מדגישות את תווי הדובדבן והגרגרים האדומים האופייניים לענבי הסנג'ובזה. טעמי היין הרמוניים בחך עם טאנינים מאוזנים ובשלים. הגימור המתמשך הוא תוסס עם מינרליות נעימה, האופיינית לקיאנטי קלאסיקו.