לזרוק עוגיות שוקולד צ'יפס
עוגיות שוקולד צ'יפס לזרוק יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-36 מנות. מנה אחת מכילה 146 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. אם יש לך מלח כשר, סוכר muscavado חום, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו לזרוק עוגיות זנגביל, עוגיות שוקולד צ'יפס אגוז מלא {עוגיות שוקולד צ' יפס האהובות עליי}, ו עוגיות שוקולד צ'יפס ללא ביצים / עוגיות שוקולד צ' יפס רכות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F. קו אפיית גיליונות עם קלף או רפידות סיליקון.
לטאטא יחד את הקמח, מלח וסודה לשתייה בקערה.
מניחים את החמאה בקערה של מערבל לעמוד חשמלי מצויד מצורף ההנעה להכות עד חלקה, על 1 דקה.
מוסיפים את הסוכרים וממשיכים לערבב, מגרדים את הצדדים ואת התחתית של הקערה עד אור ורך, כ 2 דקות יותר.
מוסיף את הביצים, אחד בכל פעם, ותמצית וניל.
מוסיפים חצי מתערובת הקמח ומערבבים עד שרק התאגדו.
מוסיף את תערובת הקמח הנותרת, שוב ערבוב עד רק בשילוב.
הסר את הקערה מן הדוכן ולקפל את גושי השוקולד.
באמצעות סקופ גלידה קטן, כפית את הבצק על דפי האפייה מוכנים, עוזב לפחות 2 אינץ ' בין כל עוגייה, ואופים על המדף האמצעי עד העוגיות הן בצבע חום זהוב קלות ועדיין רך באמצע, על 11 דקות.
תן את העוגיות לנוח 2 דקות על דפי האפייה לפני הסרת אותם מתלה אפייה עם מרית מתכת רחבה.
תן לעוגיות להתקרר על מדף האפייה במשך כמה דקות לפני האכילה. חזור עם הבצק הנותר.