קושיקשה
מוכן ב25 דק.
מנות36
ציון בריאות0
מגזין

לזרוק עוגיות שוקולד צ'יפס

לזרוק עוגיות שוקולד צ'יפס
עוגיות שוקולד צ'יפס לזרוק יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתאים ל-36 מנות. מנה אחת מכילה 146 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. אם יש לך מלח כשר, סוכר muscavado חום, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו לזרוק עוגיות זנגביל, עוגיות שוקולד צ'יפס אגוז מלא {עוגיות שוקולד צ' יפס האהובות עליי}, ו עוגיות שוקולד צ'יפס ללא ביצים / עוגיות שוקולד צ' יפס רכות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F. קו אפיית גיליונות עם קלף או רפידות סיליקון.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
2
לטאטא יחד את הקמח, מלח וסודה לשתייה בקערה.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
3
מניחים את החמאה בקערה של מערבל לעמוד חשמלי מצויד מצורף ההנעה להכות עד חלקה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
קערהקערה
4
מוסיפים את הסוכרים וממשיכים לערבב, מגרדים את הצדדים ואת התחתית של הקערה עד אור ורך, כ 2 דקות יותר.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מוסיף את הביצים, אחד בכל פעם, ותמצית וניל.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
ביצהביצה
6
מוסיפים חצי מתערובת הקמח ומערבבים עד שרק התאגדו.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
7
מוסיף את תערובת הקמח הנותרת, שוב ערבוב עד רק בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
8
הסר את הקערה מן הדוכן ולקפל את גושי השוקולד.
מרכיבים שתצטרך
נתחי שוקולדנתחי שוקולד
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
באמצעות סקופ גלידה קטן, כפית את הבצק על דפי האפייה מוכנים, עוזב לפחות 2 אינץ ' בין כל עוגייה, ואופים על המדף האמצעי עד העוגיות הן בצבע חום זהוב קלות ועדיין רך באמצע, על 11 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה
עוגיותעוגיות
בצקבצק
ציוד שתשתמש בו
סקופ גלידהסקופ גלידה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
10
תן את העוגיות לנוח 2 דקות על דפי האפייה לפני הסרת אותם מתלה אפייה עם מרית מתכת רחבה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מריתמרית
11
תן לעוגיות להתקרר על מדף האפייה במשך כמה דקות לפני האכילה. חזור עם הבצק הנותר.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
בצקבצק