לחיי חזיר מטוגנות סצ'ואן
הלחיים חזיר מטוגן סצ'ואן הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1086 קלוריות, 59 גרם חלבון ו 86 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 61 אדם התרשמו מתכון זה. אם יש לכם שמן צמחי, פלפל סצ'ואן, רוטב סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן בישול אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת גבינה אוכמניות גלם עם ציפוי פירור כקינוח. נסו לחיי חזיר צלויות שרי, הלחיים חזיר מטוגן בסגנון תאילנדי, ו לחיים חזיר מטוגן ברוטב יין עגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת, מחממים את השמן על חום בינוני. ודא הלחיים חזיר יבש ומפזרים אותם עם מלח ופלפל.
הוסף אותם למחבת, דואג לא קהל הבשר. מבשלים עד פני השטח הוא השחמה משני הצדדים, על 4 דקות לכל צד, מרפרף רק פעם או פעמיים כדי לא להפריע בראונינג.
הסר עם מלקחיים כמו הלחיים הם השחמה; להפריש.
במחבת sauté, מחממים עוד כמה כפות שמן על חום בינוני.
מוסיפים את הדבק שעועית צ ' ילי ומערבבים במשך 30 שניות עד הדבק מתחיל להריח ריחני.
מוסיף את המניה, יין, זנגביל, בצל ירוק, רוטב סויה, ותבלינים. להביא את הנוזל לרתיחה; ואז להפוך את החום למטה ולהוסיף את הלחיים חזיר.
בינתיים, מחממים את התנור ל 149°. מכסים את המחבת עם לחיי החזיר, או עם מכסה או רדיד, ו צמות בתנור לפחות 2.5 עד 3 שעות, עד הלחיים הם מאוד רך. אפשר לבשר להתקרר ולהתיישב בנוזל, קירור הנוזל בן לילה. למחרת, לגרד את השומן לחמם בעדינות.