לחם אגוזים דובדבנים
לחם אגוזי דובדבן הוא מתכון צמחוני לקטו אובו עם 64 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 2 גרם חלבון, 8 גרם שומן ובסך הכל 156 קלוריות. תמורת 23 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הלחם הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות. אם יש לכם דובדבני מרסקינו, חמאה, סוכר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך מדהים של 10%. מתכונים דומים: לחם אגוזים דובדבנים {פאט'ס}, לחם דובדבנים רך ומתוק עם זיגוג דובדבנים-שקדים ומגלשות בוץ דובדבנים.
הוראות
בקערה גדולה, קרמי חמאה וסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. טורפים פנימה חלמונים ווניל.
מערבבים את הקמח, הסודה לשתייה, אבקת האפייה והמלח; מוסיפים לתערובת המוקרמת לסירוגין עם חמאה רק עד לקבלת תערובת אחידה (הבלילה תהיה סמיכה).
בקערה קטנה מקציפים חלבונים עד לקבלת קצף נוקשה. מקפלים לבלילה. מקפלים פנימה דובדבנים ואגוזי פקאן.
מעבירים לארבעה משומנים ומקומחים 8 אינץ'. x 4 אינץ'. תבניות לחם.
אופים ב-350 מעלות במשך 50-55 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי והכיכרות מזהיבות. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבניות לרשתות.