קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות64
ציון בריאות0
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם אגוזים דובדבנים

לחם אגוזים דובדבנים
לחם אגוזי דובדבן הוא מתכון צמחוני לקטו אובו עם 64 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל בסביבות 2 גרם חלבון, 8 גרם שומן ובסך הכל 156 קלוריות. תמורת 23 סנט למנה, המתכון הזה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את הלחם הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות. אם יש לכם דובדבני מרסקינו, חמאה, סוכר וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי לא כל כך מדהים של 10%. מתכונים דומים: לחם אגוזים דובדבנים {פאט'ס}, לחם דובדבנים רך ומתוק עם זיגוג דובדבנים-שקדים ומגלשות בוץ דובדבנים.

הוראות

1
בקערה גדולה, קרמי חמאה וסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה. טורפים פנימה חלמונים ווניל.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציפוי סוכריות לבן, אופציונליציפוי סוכריות לבן, אופציונלי
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מערבבים את הקמח, הסודה לשתייה, אבקת האפייה והמלח; מוסיפים לתערובת המוקרמת לסירוגין עם חמאה רק עד לקבלת תערובת אחידה (הבלילה תהיה סמיכה).
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
(צינור גדול)(צינור גדול)
3
בקערה קטנה מקציפים חלבונים עד לקבלת קצף נוקשה. מקפלים לבלילה. מקפלים פנימה דובדבנים ואגוזי פקאן.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובהתוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי1/3 כוס שמן קוקוס או צמחי
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מעבירים לארבעה משומנים ומקומחים 8 אינץ'. x 4 אינץ'. תבניות לחם.
ציוד שתשתמש בו
חפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחתחפיסת ממתקים שוקולד חלב, מגולחת
5
אופים ב-350 מעלות במשך 50-55 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי והכיכרות מזהיבות. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבניות לרשתות.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלולטעם חמאה צלול
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן