לחם אורז בר מחיטה מלאה
ניתן להכין את המתכון של לחם אורז פראי מחיטה מלאה תוך שעה בערך . מתכון זה מכיל 32 מנות עם 116 קלוריות , 4 גרם חלבון ו -2 גרם שומן כל אחת. תמורת 22 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב בתור לחם זול מאוד. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אם יש לכם שמרים, קמח, חלב וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 24% , וזה לא כל כך מדהים. לחם אורז בר , רוטב אורז פראי ולחם אורז פראי תלת גרגירי דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את הקמח המלא, 1 כוס קמח לכל מטרה, שמרים ומלח. בסיר קטן מחממים את המים, החלב, החמאה והדבש ל-120°-130°.
להוסיף לחומרים היבשים; מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה את אורז הבר ומספיק קמח לכל מטרה שנותר ליצירת בצק נוקשה.
הופכים על משטח מקומח קלות; ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-6-8 דקות.
מניחים בקערה מצופה בספריי בישול, הופכים פעם אחת לציפוי העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כ-40 דקות.
מנקבים בצק למטה. הופכים על משטח מקומח קלות; לחלק לשניים. מעצבים לכיכרות.
מקום לשניים 9 אינץ'. x 5 אינץ'. תבניות לחם מצופות בתרסיס בישול. מכסים ומתפיחים עד הכפלה, כ-30 דקות.
אופים ב-375 מעלות למשך 40-45 דקות או עד להזהבה.
מוציאים מהתבניות לרשתות לצינון מוחלט.