הלחם האיטלקי של Mama D
אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 98% , וזה מדהים. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו קציצות בשר איטלקיות של אימא , צלעות חזיר בסגנון איטלקי של Not Yo' Mama , ורוטב ספגטי של אימא עם נקניק איטלקי .
הוראות
מוסיפים את הסוכר והשמרים למים החמים ומניחים להתפחה.
מערבבים פנימה 4 כוסות קמח ומקציפים עד לקבלת מרקם חלק. מכסים ונותנים לנוח 15 דקות.
מקציפים פנימה את המלח ואז מוסיפים מספיק קמח שנותר כדי ליצור בצק נוקשה. ללוש עד שהוא רך וחלק כמו הבמבינו מאחור. הופכים בקערה משומנת, מכסים ומניחים להכפיל את נפחו. (הכנסתי לתנור עם האור דולק - טמפרטורת עלייה מושלמת.)
לאחר הכפלת אגרוף, מחלקים לשלושה.
מחזירים לקערה, מכסים ומניחים לתפיחה.
לאחר הכפלה שוב, אגרוף למטה וצור שלושה "כדורי כדורגל" שמנים. משמנים דפי עוגיות כבדים ומפזרים קמח תירס.
מניחים את הלחם על הסדינים, מכסים במגבת ומתפיחים.
לאחר התפחה, ערפל במים והכנס לתנור שחומם מראש ל-450 מעלות צלזיוס (230 מעלות צלזיוס). מערבבים כיכרות במים והופכים מדי פעם בזמן שהם אופים. לחם נעשה כאשר הוא חום זהוב ונשמע חלול כאשר מקישים על התחתית.