קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות11
מגזין

לחם איטלקי השני

לחם איטלקי השני
לחם איטלקי השני לוקח בערך 2 שעות ו 40 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 225 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-30 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם יש לכם שמרים, שמן זית, ביצה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב ולקטו אובו צמחוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 52%. הציון הזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון אפיית לחם: לחם בסגנון איטלקי עם חיטה מלאה לבנה, מכונת לחם לחם איטלקי (אפוי בתנור), ו לחם איטלקי.

הוראות

1
הוסף את כל המרכיבים למעט ביצה, 1 כף מים, שומשום וקמח תירס למכונת הלחם שלך לפי הסדר שהציע היצרן. בחר את מחזור הבצק.
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומשוםזרעי שומשום
קמח תירסקמח תירס
לחםלחם
בצקבצק
מיםמים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מכונת לחםמכונת לחם
2
מחלקים בצק ל -2 חלקים ויוצרים לכיכרות.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
3
מפזרים קמח תירס על תבנית אפייה משומנת.
מרכיבים שתצטרך
קמח תירסקמח תירס
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
מניחים כיכרות בצד התפר כלפי מטה.
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מברישים את החלק העליון של כיכרות הלחם במים.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
6
מניחים לתפוח עד כפול, בערך 50 דקות.
7
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
מברישים כיכרות בשטיפת ביצים.
מרכיבים שתצטרך
ביצהביצה
9
מפזרים שומשום. לעשות 4 חתכים על 1/4 אינץ עמוק על פני העליון של יומן.
מרכיבים שתצטרך
זרעי שומשוםזרעי שומשום
10
מניחים תבנית עם מים חמים בתחתית התנור.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
מחבתמחבת
11
אופים לחם במשך 25 עד 30 דקות או עד להזהבה. להכנת לחם פריך נחמד, אופים לחם אחר הצהריים וקופצים לתנור שוב למשך 5 דקות לפני הארוחה. מכין לחם פריך מאוד! אתה תהיה מופתע כמה זה טוב יותר אם אתה לחמם אותו כי האחרון 5 דקות. נסה את זה. למדתי את זה בשיעור מכונת לחם!
מרכיבים שתצטרך
לחם פריךלחם פריך
לחםלחם
פופפופ
ציוד שתשתמש בו
מכונת לחםמכונת לחם
תנורתנור