לחם איטלקי השני
לחם איטלקי השני לוקח בערך 2 שעות ו 40 דקות מתחילתו ועד סופו. מנה אחת מכילה 225 קלוריות, 7 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. מתכון זה משמש 8. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-30 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. אם יש לכם שמרים, שמן זית, ביצה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא חלב ולקטו אובו צמחוני דיאטה. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 52%. הציון הזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון אפיית לחם: לחם בסגנון איטלקי עם חיטה מלאה לבנה, מכונת לחם לחם איטלקי (אפוי בתנור), ו לחם איטלקי.
הוראות
הוסף את כל המרכיבים למעט ביצה, 1 כף מים, שומשום וקמח תירס למכונת הלחם שלך לפי הסדר שהציע היצרן. בחר את מחזור הבצק.
מחלקים בצק ל -2 חלקים ויוצרים לכיכרות.
מפזרים קמח תירס על תבנית אפייה משומנת.
מניחים כיכרות בצד התפר כלפי מטה.
מברישים את החלק העליון של כיכרות הלחם במים.
מניחים לתפוח עד כפול, בערך 50 דקות.
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
מברישים כיכרות בשטיפת ביצים.
מפזרים שומשום. לעשות 4 חתכים על 1/4 אינץ עמוק על פני העליון של יומן.
מניחים תבנית עם מים חמים בתחתית התנור.
אופים לחם במשך 25 עד 30 דקות או עד להזהבה. להכנת לחם פריך נחמד, אופים לחם אחר הצהריים וקופצים לתנור שוב למשך 5 דקות לפני הארוחה. מכין לחם פריך מאוד! אתה תהיה מופתע כמה זה טוב יותר אם אתה לחמם אותו כי האחרון 5 דקות. נסה את זה. למדתי את זה בשיעור מכונת לחם!