לחם אפרסמון
אפרסמון לחם הוא צמחוני לחם. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 331 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-25 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר, קינמון טחון, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: לחם אפרסמון, לחם אפרסמון, ו לחם אפרסמון.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. חמאה וקמח a9x5x3 " מחבת כיכר. לנצל את עודף קמח.
שלב צימוקים ו 2 כפות מים חמים בקערה קטנה חסינת חום.
תן תלול במשך 20 דקות כדי צימוקים שמנמנים (או מיקרוגלעבור 15 שניות).
בקערה בינונית, לטאטא יחד 3/4 קמח לכל מטרה, קמח חיטה מלאה, bakingsoda, מלח, וקינמון. תניח בצד.
סקופ בשר אפרסמון מעורות לתוך בלנדר. פירה עד חלקה.
Transfer1 purée כוס לקערה בינונית (להזמין anyremaining purée לשימוש נוסף).
להקציף inbuttermilk ו גרידה כתומה. תניח בצד.
באמצעות מיקסר חשמלי, להכות 1/2 כוס חמאה קערה בינונית עד אור שמנת, על 2 דקות.
מוסיפים סוכר ומכים untillight ו פלאפי, 3-4 דקות יותר.
Addeggs, אחד בכל פעם, מכות עד התערובת היאשילוב. בהדרגה להוסיף אפרסמונמיקס; לנצח עד בשילוב טוב.
הוסף dreyingredients ב 3 צוותות, מכות רק מאוגד. מקפלים בצימוקים מתוחים.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת כיכר מוכנה.
Bakeuntil בודק מוכנס לתוך המרכז מגיע outclean, על 1 שעה.
תנו ללחם להתקרר במחבת למשך 20 דקות.Unmold ולתת מגניב לחלוטין על wirerack.
361 קלוריות, 13 גרם שומן, 58 גרם פחמימות