קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות21
דיאטותללא לקטוז
מגזין

לחם ארומה עם כוסברה ושומר

לחם ארומה עם כוסברה ושומר
לחם ארומה עם כוסברה ושומר דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-24 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 168 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו זרעי קימל, מים, שמרים מיידיים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכונים דומים: שמיר-וכוסברה-פילה סלמון מתובל, כוסברה בגריל-פלפל פוסינים עם כרישה ושומר, ו רכיכות צלויות עם כוסברה, שומר ולימון מאיר.

הוראות

1
1 כדי להכין את הבצק, להתחיל לפחות 12 שעות קדימה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
2
לטאטא יחד את כל החומרים למעט גרגרי דגנים מלאים והמים בקערה גדולה. לפזר את גרגרי גרגרים על גבי ולהוסיף כמעט את כל המים. מערבבים עם מקציף בצק או כף עץ עד הקמח משולב. הבצק צריך להיות רטוב ודביק למגע, כמו שיבולת שועל מוצקה; אחרת, להוסיף קצת יותר מים. אבל אל תדאג יותר מדי על יחס הנוזל לקמח, כמו זה בצק סלחני. לכסות באופן רופף עם ניילון לעטוף ולתת לשבת בטמפרטורת החדר לתסוס במשך 12 שעות לפחות עד 18 שעות.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
שיבולת שועלשיבולת שועל
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
2 למחרת, לסיים את הלחם.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
4
מפזרים מגבת מטבח פשתן או כותנה (לא בד טרי) עם קמח תירס בנדיבות קמח משטח העבודה שלך. באמצעות מגרד ספסל או מרית גומי, לגרד את הבצק החריף, תוסס על משטח העבודה. שימוש בידיים משוריינות, לקפל אותו בדיוק 4 פעמים, תמיד לכיוון המרכז-מימין ומשמאל, כמו גם מלמעלה ולמטה. הפוך את כיכר הפוך כך הקפל הוא בתחתית, ולהגדיר אותו על מגבת המטבח. מקפלים את המגבת על כיכר כדי לכסות, ולתת לשבת בערך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצקמגרד בצק
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
3 לאחר כ 30 דקות, למקם מתלה בשליש התחתון של התנור מחממים ל 246°.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מניחים סיר ברזל יצוק 4 1/2-עד 5 1/2-ליטר או תנור הולנדי עם מכסה במרכז המדף. לאחר כשעה 1, כיכר שלך צריך עלה יפה. (כאשר אתה לוחץ אותו עם האצבע על 1/4 אינץ עמוק, גומת החן צריך להישאר; אם לא, לחכות 15 דקות נוספות.) אבל שוב, אל תדאג יותר מדי - לפעמים הייתי פחות מדויק ועדיין הצליח.
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
7
4 באמצעות מחזיקי סיר עבה, להסיר בזהירות את סיר ברזל יצוק מהתנור ולמקם אותו על כמה מגבות מטבח מקופל (כדי למנוע פיצוח); לחשוף. לפתוח את הבצק, מפזרים קצת יותר קמח תירס, ולהפוך ישירות מן המגבת למטבח לתוך הסיר, בצד התפר למעלה (זה עשוי להיראות קצת מתפתל; זה נורמלי). אם הבצק לא נופל למרכז, לנער את הסיר פעם או פעמיים (זהירות, זה חם!).
מרכיבים שתצטרך
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
מחזיק סירמחזיק סיר
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
8
5 מכסים עם המכסה ואופים במשך 30 דקות. לחשוף ולאפות עד כיכר השחמה יפה מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך מרכז רושם 93°, 20 עד 25 דקות. באמצעות מחזיקי סיר עבה, להסיר את כיכר מן סיר ברזל יצוק ולהעביר מתלה חוט. אם אתה יכול להתנגד, לאפשר להתקרר לחלוטין, על 3 שעות, לפני חיתוך כיכר עם סכין משונן חדה. וסכין חדה זה חייב להיות-זה לחם בסגנון גרמני, אחרי הכל.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
ציוד שתשתמש בו
3 M&M ירוקים3 M&M ירוקים
מחזיק סירמחזיק סיר
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
9
כדי לשנות את זה: אתה יכול להשתמש 3 כוסות קמח מחיטה מלאה רגיל (13 אונקיות) עבור כיכר צפופה מעט. אם אין לך סיר ברזל יצוק, להשתמש במחבת ברזל יצוק 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית שמרים לתפיחה מהירה1 כפית שמרים לתפיחה מהירה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
10
אופים עד קריאה מיידית מדחום רושמת 93°, 40 עד 45 דקות. אתה יכול גם לאפות את הלחם במחבת כיכר 9 על 5 על 3 אינץ'. משמנים את המחבת היטב בשמן ומפזרים 1 עד 2 כפות זרעי פשתן או זרעי שומשום. לאחר קיפול הבצק כמו בשלב 2, זרוק אותו בצד התפר למעלה ישר לתוך המחבת. מכסים עם מטלית צלחת בערך 1 שעה (לעשות את בדיקת האצבע כמו בשלב 3). לאחר 30 דקות, מניחים מדף בשליש התחתון של התנור ומחממים עד425.
מרכיבים שתצטרך
5 אונקיות בצל ירוק קצוץ5 אונקיות בצל ירוק קצוץ
זרעי פשתןזרעי פשתן
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
11
אופים עד קריאה מיידית מדחום רושמת 93°, כ 60 דקות.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
12
מעבירים את המחבת למתלה תיל כדי להתקרר במשך כ 5 דקות. הפעל סכין בקצוות, unmold, ולחזור למתלה החוט, בצד ימין למעלה, כדי להתקרר לחלוטין לפני חיתוך. עבור קרום נחמד יותר בעת שימוש במחבת או מחבת כיכר, להחליק מתלה שני עם מגש broiler לרמה הנמוכה ביותר של התנור שלך בעת חימום מראש. לאחר שמניחים את כיכר הלחם בתנור, מוסיפים בזהירות כ-1 כוס מי ברז חמים למגש. תתרחקו כדי שהאדים לא יפגעו בכם!כדי זמן זה: להשרות את גרגרי דגנים שלמים בבוקר לפני, לא יאוחר מארוחת הצהריים.
מרכיבים שתצטרך
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
13
מערבבים את הבצק (כמו בשלב
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
14
בשעות אחר הצהריים המאוחרות או בערב. סיים ואפה את כיכר הלחם (שלבים 2 דרך
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
15
בבוקר, אבל לא יאוחר מ 18 שעות לאחר שתתחיל את הבצק.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
16
Reprinted עם רשות מן הדגנים העתיקים לארוחות מודרניות: מתכוני דגנים מלאים ים תיכוניים שעורה, פארו, קמוט, פולנטה , גרגרי חיטה ועוד על ידי מריה ספק. זכויות יוצרים טקסט © 2011 By Maria Speck; photographs copyright © 2011 by Sara Remington. Published by Ten Speed Press, an imprint of the Crown Publishing Group, a division of Random House, Inc.מריה ספק גדלה ביוון ובגרמניה לפני שעברה לארצות הברית כבוגרת צעירה. היא סופרת ועיתונאית, ותרמה לגורמה, סאוור וגסטרונומיקה, כמו גם למארי קלייר ואל. שיעורי הבישול הפופולריים שלה בקיימברידג', מסצ ' וסטס, מתמקדים בטעמים ובסגנונות בישול של הים התיכון וביצירת ארוחות חדשניות וטעימות עם דגנים מלאים.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניותאוכמניות
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
שעורהשעורה
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
פארו.פארו.
קמוטקמוט
ספקספק
17
הוסף הערות ההערות שלי
18
ערוך את ההערות שלי
19
בוצע