לחם בננה-תאריך
לחם בננה-תאריך הוא חלב חינם ומספק כ 14 מנות. ללחם הזה יש 164 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 3g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם קמח, קמח, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. וזה די גרוע. נסו לחם תאריך בננה, בננה-לחם פשתן תאריך, ו לחם בננה ממותק (מתכונים דומים).
הוראות
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, סודה ומלח בקערה.
מניחים את הבננה ואת הבא 3 מרכיבים בקערה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד מעורבב.
מוסיפים תערובת קמח; מערבבים רק עד לח. מערבבים בתאריכים.
יוצקים הבלילה לתוך מחבת כיכר 4 אינץ 8 x 4 מצופה ספריי בישול.
מערבבים סוכר חום, 2 כפות קמח, וקינמון בקערה קטנה.
חותכים בחמאה עם בלנדר מאפה עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
מפזרים באופן שווה על הבלילה.
אופים ב 350 במשך 50 עד 55 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת על מתלה חוט 10 דקות; להסיר מחבת, מגניב לחלוטין.