לחם בצל עשבי תיבול
צריך לחם צמחוני? לחם בצל עשבי תיבול יכול להיות מתכון עצום לנסות. והוא יספק כ 12 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 98 קלוריות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. לך לחנות ותביא חלב חם, סוכר, שמיר, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכונים דומים: בצל הרב פוקצ'ה לחם, לחם מכונת עשב ולחם חיטה קראנץ, ו פריטטה עשבי תיבול ובצל.
הוראות
בקערה גדולה, להמיס שמרים במים.
מוסיפים את החלב, חמאה, סוכר, רוזמרין, מלח, שמיר, אבקת שום, בצל וכוס 1 של קמח. הכה עד חלקה.
מוסיפים את הקמח שנותר ומערבבים בערך 1 דקה.
העברה לקערה משומנת. לכסות ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל, כ -30 דקות.
מערבבים את הבלילה למטה, על 25 משיכות.
מורחים ל8-in משומן. אקס-4-אין. מחבת כיכר. לכסות ולתת לעלות עד כמעט הוכפל, על 15 דקות.
אופים ב 375° במשך 40-45 דקות.