לחם בצל שוויצרי
ניתן להכין את המתכון ללחם בצל שוויצרי תוך כ-55 דקות . חלק אחד של המנה הזו מכיל בערך 5 גרם חלבון , 6 גרם שומן ובסך הכל 165 קלוריות . תמורת 49 סנט למנה , מתכון זה מכסה 9% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתאים ל-32 מנות. אם יש לכם ביצה, גבינה שוויצרית, בצל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון די גרוע של 39% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: שיבולת שועל שוויצרית צוננת , חזיר בגריל וסנדוויץ' שוויצרי , וחזיר ופניני שוויצרית עם פטריות וקייל .
הוראות
בקערה גדולה, ממיסים שמרים ב-1/2 כוס מים חמימים.
הוסף 1 כפית סוכר; לתת לעמוד 5 דקות.
מוסיפים את החמאה, הבצל, הביצה, המלח, החרדל, 3 כוסות הקמח ואת יתרת המים והסוכר. מקציפים עד לקבלת מרקם חלק. מערבבים פנימה גבינה ומספיק קמח שנותר ליצירת בצק רך.
הופכים על משטח מקומח; ללוש עד לקבלת תערובת חלקה ואלסטית, כ-8-10 דקות.
מניחים בקערה משומנת, הופכים פעם אחת לשמן את החלק העליון. מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כ-45 דקות.
מנקבים בצק למטה. הופכים על משטח מקומח קלות; לחלק לשניים.
מגלגלים כל חלק ל-18 אינץ'. x 10 אינץ'. מַלבֵּן.
שלבו את מרכיבי המילוי; מורחים עד 1/2 אינץ' מהקצוות.
מגלגלים כל אחד, בסגנון ג'לי רול, החל בצד ארוך; לצבוט תפרים כדי לאטום.
מניחים שני חבלים, זה לצד זה, על תבנית אפייה משומנת. לסובב חבלים יחד; קמצוץ קצוות כדי לאטום ולהכניס מתחת. חוזרים על הפעולה עם שאר הבצק.
מכסים ומתפיחים במקום חמים עד להכפלה, כ-45 דקות. מקציפים חלמון ומים; להבריש מעל פיתולים.
מפזרים פרג נוסף אם רוצים.
אופים ב-375 מעלות למשך 25-35 דקות או עד להזהבה.
מוציאים מהתבניות לרשתות לצינון. שומרים במקרר.