לחם בקרמל בצל וגבינת עיזים
לחם בצל וגבינה בקרמל עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 209 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 42 דקות. אם יש לכם פלפל, פקאן, שן שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 23%. נסו בצל מקורמל ולחם שום גבינת עיזים, בצל מקורמל-מטבל גבינת עיזים, ו בצל מקורמל ומטבל גבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים פקאנים בשכבה אחת בתבנית אפייה.
אופים ב 350 במשך 10 עד 12 דקות או עד קלוי קלות.
להמס חמאה במחבת 10 אינץ ' על חום בינוני גבוה. מערבבים בצל וסוכר. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, 20 עד 25 דקות או עד בצל הם בצבע קרמל.
מוסיפים שום ומבשלים 2 דקות נוספות.
הסר מהחום, ולתת לעמוד 30 דקות.
מערבבים בצל, גבינת עיזים, מלח ופלפל בבלנדר או מעבד מזון 30 עד 45 שניות או עד שהמרכיבים מעורבבים היטב וחלקים.
מורחים תערובת באופן שווה על הצדדים לחתוך של לחם.
אופים ב 375 במשך 15 דקות או עד מחומם ביסודיות הקצוות הם השחמה קלות.
טפטוף שווה עם דבש, ומפזרים פקאנים קלויים.