לחם ברוקולי נקניק
מנה אחת מכילה 242 קלוריות, 10 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן. מתכון זה משמש 20. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם בצק לחם כיכרות, ברוקולי, נקניקיית חזיר בתפזורת וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 20%. ציון זה הוא רע למדי. נסו סטרומבולי נקניק איטלקי (המכונה גם לחם נקניק), נקניק ברוקולי קלצונה, ו נקניק-ברוקולי פסטה עבור מתכונים דומים.
הוראות
להפשיר בצק ולתת לתפוח לפי הוראות החבילה. בינתיים, במחבת על אש בינונית, מבשלים נקניק עד שהוא כבר לא ורוד.
מוציאים נקניק בעזרת כף מחוררת ומניחים בצד. בטפטופים הקפיצו את הברוקולי, העגבניות והבצל עד שהם פריכים-רכים; מסננים ומצננים.
על משטח מקומח קלות מרדדים כל כיכר בצק ל -12 אינץ'. איקס 10-ב. מלבן.
מורחים נקניק לאורך השליש המרכזי של כל מלבן. למעלה עם תערובת ברוקולי וגבינה. מקפלים את הצדדים הקצרים פנימה 1 פנימה.; קמצוץ לאטום. מקפלים צדדים ארוכים על מילוי; קמצוץ לאטום.
מניחים את התפר כלפי מטה על תבנית עם נייר אפייה משומן.
מברישים ביצה מעל ודפנות כל כיכר.
אופים, ללא כיסוי, ב-350 ניתנים לזיהוי למשך 25-30 דקות או עד להזהבה.