לחם גינס
גינס ® לחם דורש כ 1 שעה ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מספק כ 8 מנות . מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 265 קלוריות. 913 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג היום פטריק הקדוש שלך. גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, חלב חמאה, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. . נסו לחם גינס הרב-הלחם הקל ביותר אי פעם, עוגת פאדג'גינס עם גאנש גינס - אין צורך במשקפי בירה, ו גינס שבוע: סטאוט ומוס שוקולד עם עוגיות שיבולת שועל גינס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C). גריז 8x8 אינץ תבנית אפייה.
מערבבים יחד את שיבולת השועל, קמח, סוכר, סודה לשתייה, אבקת אפייה ומלח בקערה. בקערה גדולה נפרדת, מערבבים יחד את החמאה, וניל, חלב חמאה ובירת גינס®.
יוצקים את תערובת הקמח לתוך תערובת הבירה, ומערבבים בעדינות עד מעורבב היטב.
יוצקים את הבלילה לתוך תבנית האפייה מוכנה, ומפזרים שיבולת שועל נוספת אם תרצה בכך.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות, ולאחר מכן להפוך את הטמפרטורה עד 400 מעלות F (200 מעלות C), ואופים במשך 30 דקות נוספות. כבה את התנור, פתח את הדלת, ולאפשר להתקרר במשך 30 דקות בתנור לפני היציאה על מתלה תיל.