לחם גריל
לחם גריל עשוי להיות מתכון טוב להרחבת אוסף התוספות שלך. צופה בדמות שלך? זה חלב חינם, לקטו אובו צמחוני, מתכון טבעוני יש 266 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 11 גרם שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתכון זה מ טעם הבית דורש שמן זית, פטריות, פלפל ואורגנו. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 79%, וזה טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם לחם רוזמרין (חקיין גריל מקרוני), כיצד לצלות עוף על הכיריים (שיטת מחבת גריל קלה), ו 31 הגריל הטוב ביותר.
הוראות
על משטח מקומח קלות מרדדים כל גליל ל -8 אינץ'. עד 10 אינץ'. מעגל, מפנה בצק לעתים קרובות; מניחים בצד.
במחבת גדולה מטגנים שום בשמן עד שהוא רך.
מוסיפים פטריות; מטגנים 2-3 דקות.
מוסיפים את הבצל, הפלפלים, האפונה, המלח, הפלפל והאורגנו; מערבבים במשך 3 דקות עד שהירקות רכים פריכים.
בינתיים צולים לחם, לא מכוסה, על אש בינונית-גבוהה למשך 30-45 שניות מכל צד או עד להשחמה קלה. ממלאים בתערובת ירקות ומגישים מיד. ניתן לחמם את הלחם במיקרוגל.