לחם דלעת downeast מיין בריא יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון ארוחת הבוקר שלך. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 1582 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 47g של שומן למנה. מתאים ל-3 מנות. . גשו לסופר וקנו קמח, סוכר חום, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 5 דקות. עם כפית נסו לחם דלעת במזרח מיין, לחם דלעת בריא יותר, ו פאי דלעת-מייפל וופי ומיין חלק 2 (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). גריז וקמח שלושה מחבתות כיכר 7x3 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
מחבת כיכר
תנור
2
מערבבים יחד מחית דלעת, ביצים, חמאה, חלב חמאה, וסוכר חום בקערה גדולה עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
דלעת משומר
סוכר חום
חלב-חמאה
חמאה
ביצה
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מערבבים קמח מחיטה מלאה, קמח לכל מטרה, סודה לשתיה, מלח, קינמון, אגוז מוסקט, ציפורן וג ' ינג ' ר בקערה קטנה. מקפלים תערובת קמח לתוך תערובת דלעת עד רק מעורבב. מערבבים בעדינות בצימוקים וזרעי דלעת.
מרכיבים שתצטרך
קמח מחיטה מלאה
זרעי דלעת
סודה לשתייה
קינמון
דלעת
צימוקים
ציפורן
ג ' ינג ' ר
מוסקט
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
יוצקים לתוך מחבתות מוכנות או כוסות מאפין. מפזרים צמרות קלות עם סוכר גולמי.
מרכיבים שתצטרך
סוכר גולמי
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינס
5
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם מוכנס למרכז יוצא נקי; כ -50 דקות.