לחם דלעת שקדים שוקולד
גשו לסופר וקנו מחית דלעת, קמח, סודה לשתיה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. . מתכונים דומים: קינואה + לחם דלעת קמח שקדים, לחם דלעת חמוציות שקדים עם זיגוג מייפל, ו לחם מכונה שקדים-לחם שוקולד צ'יפס.
הוראות מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). לרסס את החלק הפנימי של מחבת כיכר 9x5 אינץ ' עם ספריי בישול.
מערבבים קמח, סוכר, סודה לשתיה, מלח, ציפורן, קינמון, אגוז מוסקט, תבלין פשטידת דלעת, ואבקת אפייה יחד בקערה גדולה.
מוסיפים מחית דלעת, שמן צמחי, מים וביצים; להכות עד משולב היטב וחלק. מערבבים בעדינות שבבי שוקולד ושקדים.
יוצקים את הבלילה לתוך מחבת כיכר מוכן.
אופים בתנור שחומם מראש עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז הלחם יוצא נקי, 1 שעה ו -15 דקות.
תן מגניב במחבת במשך 10 דקות לפני העברה מתלה חוט לסיים קירור.
מרכיבים מנות :
118 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק שקדים קלויים קצוצים 0 (יכול להיות או להרחיק) סוכר מגורען, בתוספת תוספת, לפי הצורך 1 1 קילו קישואים, (כל המטרה עובדת גם) 2 קרום פאי פירורים (קיבלר) 394 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק קמח לכל מטרה 1 (יכול להיות או להרחיק) קינמון טחון 1 (יכול להיות או להרחיק) ציפורן טחון 1 (יכול להיות או להרחיק) אגוז מוסקט טחון 1 (יכול להיות או להרחיק) גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ' 237 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק מחית דלעת 1 (יכול להיות או להרחיק) 2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך 237 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק שבבי שוקולד חצי מתוקים 118 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק 6 צ'ילי פובלנו קטנים 79 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק 1 כפית בתוספת 3/4 כוס סוכר, מחולקת 355 6 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק סוכר לבן