לחם הבירה של ויקי
לחם הבירה של ויקי דורש בערך שעה ו-5 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 8 גרם חלבון , 9 גרם שומן ובסך הכל 317 קלוריות . תמורת 15 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-77 יאמרו שהוא פגע במקום. אם יש לך מרגרינה, קמח תופח, סוכר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד ליום האב . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 60% , וזה די טוב. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם לחם בירה סתיו , לחם בירה צ'דר צ'ילה ולחם בירה דלעת מתוק .
הוראות
מחממים תנור ל-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס). משמנים קלות תבנית אפייה בגודל 9x5 אינץ'.
בקערה גדולה מערבבים קמח, סוכר ובירה.
מערבבים רק עד לקבלת תערובת אחידה. שולפים לתבנית אפייה מוכנה.
יוצקים מרגרינה מומסת על גבי הכיכר.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 45 עד 60 דקות, עד שתחתית הכיכר נשמעת חלולה כאשר מקישים.