לחם הבננה של השף ג'ון
לחם הבננה של השף ג'ון עשוי להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 13 גרם חלבון, 41 גרם שומן, ובסך הכל 816 קלוריות. אם יש לך אבקת אפייה, סודה לשתייה, תמצית ונילן ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותה. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 45 דקות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. עם כפית ציון 40%, המנה הזו די גרועה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון לחם הבננה של ג'ון, לזניה של השף ג'ון, ו מקרוני וגבינה של השף ג'ון.
הוראות
מחממים את התנור ל 325 מעלות צלזיוס (165 מעלות צלזיוס). מצפים תבנית כיכר בגודל 9 על 4 אינץ ' בתרסיס בישול.
הקציפו קמח, מלח, אבקת אפייה וסודה לשתייה יחד בקערה.
מקציפים חמאה וסוכר במיקסר חשמלי בקערה גדולה עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים בננות מרוסקות ומקציפים עד לאיחוד. מקציפים ביצים לתערובת החמאה אחת אחת, מערבבים כל ביצה במלואה לפני שמוסיפים את הבאה. מערבבים לתערובת תמצית וניל וחלב.
מערבבים אגוזי מלך קצוצים, שוקולד צ ' יפס ותערובת קמח לתערובת בננות עד להטמעה.
יוצקים את הבלילה לתבנית הכיכר המוכנה. הקש על מחבת על השיש כדי לשחרר כיסי אוויר.
אופים בתנור שחומם מראש במשך כ 1 שעה 10 דקות, או עד קיסם מוכנס יוצא נקי.
תנו ללחם לנוח בתבנית במשך 15-20 דקות; מוציאים מהתבנית, פורסים ומגישים.
יין מומלץ: קרם שרי, משקה אלכוהולי, מרכיב, קטגוריית מוצרי מזון, (ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות), אבקת זרעי אהבה, קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת, יציאה, יין קינוח, ליקר רימונים או מיץ חמוציות, מוסקטו, סוג פריט בתפריט, Moscato Dasti
לחם בננה בתפריט? נסה להתאים עם שרי שמנת, משקה אלכוהולי ומרכיב. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. נ. ב. ג ' ונסון ן קרם שרי עם 5 מתוך 5 דירוג כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
![נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי]()
נ. ב. ג ' ונסון אסטייט קרם שרי
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ונגיעה של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול לאלה שיאפשרו לו להזדקן". משקה טרום-פרנדיאלי מועדף. קחו את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. גם נפלא אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי כדי לטבול ב "סגנון איטלקי". "