אם יש לכם סוכר מגורען, צימוקים, אגוז מוסקט הקרקעוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר זולה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. וזה לא כל כך מדהים. מתכונים דומים: לחם הדלעת האהוב על החקלאי ג'ון, מרק הדלעת של האיכר ג'ון, ו חקלאי ג'ון פסטו סלט גינה.
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
בקערה אחרת, לטאטא יחד ביצים, דלעת מחית, ושמן עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל אדומים וצהובים, אם רוצים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מוסיפים מרכיבים רטובים לתערובת הקמח ומערבבים רק עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
5
יוצקים באופן שווה לשני משומן 8 1/2 - על ידי 4 1/2-מחבתות כיכר אינץ (עם קיבולת 2/3 כוס כל).
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
6
אופים עד הלחם מושך מן הצדדים מחבת שיפוד עץ מוכנס במרכז החלק העבה יוצא נקי, 50 עד 60 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
תן ללחם להתקרר במחבתות על מדף במשך כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
8
חותכים סביב קצוות חיצוניים של לחם והופכים על מדפים. מגניב ביסודיות.