לחם הל קל
לחם הל קל נטול גלוטן, וצמחוני ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 266 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 22 אוהדים. אם יש לכם ביצה, הל טחון, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות מתכונים דומים: לחם הל, Kumquat-לחם תה הל, ו אפרסק-הל לחם מהיר.
הוראות
לטאטא יחד את החלב החם, מים חמים, סוכר, ו 2 כפות חמאה מומסת בקערת ערבוב עד הסוכר מומס.
מפזרים שמרים מעל, ומניחים בצד במשך 5 דקות.
לאחר השמרים הוא קצף, מערבבים בקמח, מוסיפים יותר במידת הצורך כדי להפוך את הבצק נוקשה. כאשר הבצק נמשך יחד, להפוך אותו על משטח מקומח קלות ללוש עד חלק וגמיש, על 8 דקות.
מניחים לתוך קערה משומנת, לכסות עם מטלית, ולתת לעמוד במקום חם עד הוכפל בתפזורת, על 1 שעה.
שלב 1/2 כוס סוכר עם הל וקינמון בקערה קטנה; להפריש. מאטים את הבצק והופכים אותו על משטח מקורנן קלות.
מגלגלים את הבצק לתוך מלבן 9x13 אינץ', ומברשים עם 1/2 כוס חמאה מומסת.
מפזרים את הסוכר הל, צימוקים, ואגוזי מלך.
רול לתוך יומן, צובט את הקצוות סגורים, ומניח על גיליון אפייה מצופה נייר קלף. מכסים עם מטלית, ולתת לעמוד במקום חם עד הוכפל בתפזורת, על 1 שעה.
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
עם סכין חדה להבקיע את השכבה העליונה של הגליל עם צורות V שלא ממש נפגשים באמצע כל אורך הגליל, זה יגרום הלחם נראה קלוע, והוא יפה מאוד, אבל אפשר לדלג. הכה את הביצה עם 1 כף מים בקערה קטנה.
לצחצח את הביצה לשטוף מעל החלק העליון של הלחם.
מפזרים שקדים וסוכר פנינה.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהלחם זהוב-חום ונשמע חלול כאשר טפח על הקרקעית, 30 עד 35 דקות. מגניב לחלוטין על מתלה חוט לפני חיתוך.