לחם הסודה החום של רייצ'ל אלן
המתכון של רייצ'ל אלן לסודה חומה מוכן תוך כ 55 דקות, והוא בהחלט גדול צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אירופאי. אתה מקבל ארוחת בוקר שמגישה 8. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 294 קלוריות. מתכון זה מ רציני אוכל יש 91 אוהדים. גשו לסופר וקנו סודה לשתיה, זרעים, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו מולים של רייצ'ל אלן עם פירורי שום ולחם, לחם סודה מחיטה מלאה קל של Darinan Allen, ו תבשיל האירי של רייצ'ל אלן (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 218° (220°C).
מנפים יחד את הקמחים, מלח וסודה לשתייה בקערה גדולה ומערבבים את הזרעים (אם משתמשים).
מוסיפים את החמאה (אם משתמשים), ומשפשפים את תערובת הקמח עם קצות האצבעות עד שהיא מזכירה פירורי לחם. הפוך גם במרכז.
בקערה אחרת, לטאטא את הביצה עם החמאה ושופכים את רוב הנוזל לתוך תערובת הקמח. באמצעות יד אחת עם האצבעות מושטות כמו טופר, להביא את הקמח והנוזל יחד, הוספת יותר של תערובת חלב חמאה, במידת הצורך. הבצק צריך להיות רך למדי, אבל לא דביק מדי.
הפעל על משטח עבודה משוריין בעדינות להביא את הבצק יחד לסיבוב על 1 1/2 אינץ '(4 ס " מ) עבה.
חותכים צלב עמוק על גבי ומניחים על תבנית אפייה.
אופים במשך 15 דקות. להנמיך את החום ל 204° (200°C) ואופים במשך 30 דקות יותר. כאשר נעשה זאת, כיכר יישמע חלול מעט כאשר טפח על הקרקעית.
הסר מסדין האפייה והנח על מתלה תיל כדי להתקרר.