לחם הפוקצ'יה של מיכאל
לחם הפוקצ'יה של מיכאל דורש על 1 שעה ו 10 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-19 מנות. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 31 קלוריות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וקמאיות דיאט. אם יש לכם בצל, רוזמרין, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 9%. נסו עגבניות מיובשות, זית, רוזמרין ותימין לחם Foccacia, זרעי פשתן" Foccacia " לחם (פחמימות נמוכות ללא גלוטן), ו Foccacia Panino (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים דבש במים החמים בקערה גדולה, ואז מפזרים שמרים מעל.
בואו לעמוד במשך 5 דקות עד השמרים מתרכך ומתחיל קצף. מערבבים ב 1 כף מלח, 1 כף שמן זית, בצל, ו 5 כוסות קמח עד הבצק מגיע יחד. ללוש על משטח משוריין היטב עד חלק וגמיש, על 5 דקות. שמן קל קערה גדולה, מניחים את הבצק בקערה והופכים למעיל בשמן. מכסים במטלית לחה ולתת לעלות במקום חם עד הוכפל נפח, כ 20 דקות.
מחממים תנור ל 415 מעלות F (215 מעלות C).
מניחים בצק על תבנית אפייה משומנת, ומשטחים כדי לכסות את כל הסדין באופן שווה. השתמש בקצות האצבעות שלך כדי לעשות חריצים בכל רחבי הבצק במרווחים של 1 אינץ ' זה מזה.
טפטף את פוקצ ' ה עם 3 כפות שמן זית, ואז מפזרים רוזמרין, גבינת פרמזן, ונשאר 1 כף מלח כשר מעל.
אופים בתנור שחומם מראש 20 דקות עד חום זהוב.