לחם התירס הקרבי של ג'ינה
המתכון של לחם תירס פריך של ג'ינה יכול לספק הכמיהה הדרומית שלך בערך 1 שעה ו 15 דקות. מנה אחת מכילה 442 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו קמח תירס, חלב, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו לחם. נסו מטבל התרד של ג'ינה, תבשיל זנב-שור של ג'ינה, ו גלידת ריבת חלב של ג'ינה (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
שים מחבת ברזל יצוק 10 אינץ ' בתנור ולחמם אותו לפחות 30 דקות. בינתיים, להכין את הבלילה.
לטאטא יחד את הקמח, קמח תירס, סוכר, אבקת אפייה ומלח בקערה גדולה. בקערה בינונית, לטאטא יחד את החלב, ביצים וחמאה מומסת.
הפוך היטב במרכז החומרים היבשים ושופכים את התערובת הרטובה לתוך הבאר. השתמש מזלג או מרית לערבב את הבלילה עד בשילוב שווה.
הסר את המחבת החמה מהתנור, להוסיף את השומן מערבולת כדי מעיל התחתון.
יוצקים את הבלילה למחבת, באמצעות מרית, להפיץ את הבלילה באופן שווה על פני המחבת.
אופים עד חום זהוב קל, מוצק וקפיצי למגע, על 25 עד 30 דקות (ראה הערה של קוק).
הסר מהתנור ומשרת ישירות מהמחבת, אם תרצה בכך.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett ריזלינג. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 22 דולר.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
למרות רעננותו הצעירה עדיין, הוא מציג את המאפיין המשובח של ריזלינג פירותי ורמז בסיסי של מינרל מאדמת הלוח הדבונית הכחולה / אפורה.מגישים יין מרענן זה מעט מקורר! כמו aperitif, במיוחד כאשר התבגר יותר, בשילוב עם פירות ים או עופות.