לחם זוקיני שוקולד טבעוני ללא גלוטן
אם יש לך עמילן תפוחי אדמה, אבקת קקאו, מסטיק xanthan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו לחם זוקיני שוקולד זוגי בריא ( ללא אגוז + טבעוני + ללא גלוטן!), לחם קישואים - ללא גלוטן וטבעוני, ו צ'יפוטלה אפוי בטטה וקישואים (טבעוני, ללא גלוטן) עם חרדל דבש חריף תוצרת בית (ללא גלוטן עם אופציה טבעונית) (מתכונים דומים).
הוראות
התאם מתלה תנור למצב בינוני וחימום תנור ל 177°. קלות לרסס מחבת כיכר 9 על ידי 5 אינץ ' עם תרסיס בישול שאינו מקל. בקערה קטנה, לטאטא יחד זרעי פשתן הקרקע ומים. תניח בצד.
בקערה גדולה, לטאטא יחד קמח אורז חום, סוכר חום כהה, קמח דורה, קורנפלור, אבקת קקאו, אבקת אפייה, סודה לשתיה, תבלין פאי דלעת, מלח, מסטיק xanthan.
מוסיפים תערובת זרעי פשתן טחון, שמן וחלב נטול חלב.
להקציף לשלב. הבלילה תהיה עבה. לעבור מרית גומי, ומערבבים קישואים מגוררת.
מורחים את הבלילה באופן שווה למחבת מוכנה.
אופים עד כיכר מוגדר ובוחן עוגה יוצא נקי, כ -70 דקות. אפשר כיכר להתקרר במחבת במשך חמש דקות לפני היציאה על מתלה תיל.