לחם זנגביל נוסף
לחם זנגביל נוסף דורש בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון נטול לקטוז וצמחוני מספק מנה 10 . מנה אחת מכילה 414 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו3 גרם של שומן. אם יש לכם שמן צמחי, זנגביל טחון, מולסה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . לא הרבה אנשים באמת אהבו את הלחם הזה. נסו ג'ינג'י-מאפינס לחם, לחם ג'ינג'י מכונת לחם, ו לחם לבן גדול במיוחד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). חמאה וקמח מחבת קפיץ 10 אינץ'.
מערבבים יחד קמח, קינמון, ציפורן, זנגביל טחון, סודה לשתייה, ומלח.
בקערה גדולה, מערבבים סוכר עם שמן, מיץ, מולסה, ביצים וג ' ינג ' ר טרי בקערה גדולה.
מערבבים בג ' ינג ' ר גבישי. מערבבים בתערובת קמח.
אופים במשך 1 שעה, או עד בודק עוגה יוצא נקי. תריץ סכין מסביב לקצה כדי לשחרר את העוגה, ותשחרר את הצדדים.