המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זה עובד טוב כמו לחם זול למדי. גשו לסופר וקנו מלח, דבשה לא מאובטחת, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: לחם חום בוסטון, לחם חום בוסטון, ו לחם חום בוסטון.
הוראות
1
מחממים התנור ל 30
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בנדיבות חמאה שלוש פחיות קפה 10 אונקיה. בקערה גדולה מאוד, לשלב את השיפון, כל מטרה, חיטה מלאה וקמחי שיבולת שועל. מערבבים בקמח התירס, סודה לשתייה, אבקת אפייה, מלח ופירות יבשים.
מרכיבים שתצטרך
על הסוכר של קונדיטורים
פירות יבשים
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
שיפון
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
בקערה, לטאטא את החלב עם המולסה. לאט לאט לשפוך את הנוזל לתוך החומרים יבשים, ערבוב עד הבלילה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כפית מולסה
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
יוצקים את הבלילה לתוך פחיות מוכנות. לעמוד פחיות במרכז התנור ואופים במשך כ 1 1/2 שעות, או עד כיכרות הם קפיציים למגע.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
תן מגניב מעט, אז unmold. כאשר הכיכרות התקררו לטמפרטורת החדר, לעטוף אותם בנייר שעווה ולאחסן במקרר בשקית ניילון חסון עד 5 ימים.
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Gunderloch Estate ריזלינג יבש. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.