לחם חום קרקר גרהם
לחם חום קרקר גרהם יכול להיות רק הלחם שאתה מחפש. והוא מספק כ 12 מנות . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 185 קלוריות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך קמח, צימוקים, חלב חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מיני סוכר חום מזוגג גרהם קרקר סופגניות, לחם קרקר גרהם, ו חטיפי עוגת גבינה מעורבבים בחמאת בוטנים עם קרום קראקר עם סוכר-גרהם חום (מתכונים דומים).
הוראות
מעיל מחבת כיכר 8 x 4 אינץ ' עם ספריי בישול; אבק עם 4 כפיות פירורים.
כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מערבבים קמח, סודה לשתיה, אגוז מוסקט ומלח בקערה גדולה, תוך ערבוב עם מקצף.
מניחים חמאה בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות בינונית עד חלקה (על 1 דקה). בהדרגה להוסיף 1 פירורי כוס; לנצח עד משולב היטב (כ 2 דקות).
מוסיפים ביצה, ומכים 1 דקה.
מוסיפים דבשה, ומכים עד בשילוב טוב.
מכות במהירות נמוכה, להוסיף תערובת קמח וחמאה לסירוגין תערובת חמאה, מתחיל ומסתיים בתערובת קמח; לנצח רק עד מעורבב. מערבבים בצימוקים.
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
אופים ב 350 במשך 1 שעה או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת 15 דקות על מתלה תיל; להסיר מחבת. מגניב לגמרי על מתלה תיל.