לעולם לא תוכל לקבל יותר מדי מתכוני לחם, אז נסו את Family Fry Bread. מתכון צמחוני לקטו אובו זה מגיש 10 ומחירו 23 סנט למנה . מנה אחת מכילה 252 קלוריות , 5 גרם חלבון ו -12 גרם שומן . מתכון זה מבית Allrecipes דורש שמרים, מלח, מים חמים וסוכר. 6 אנשים מצאו את המתכון הזה טעים ומשביע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-10 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 31% , וזה לא כל כך מדהים. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את הלחם האהוב על המשפחה של Zaugg , לחם גבינה כיף משפחתי / Call Me PMc , ופנקו את המשפחה והחברים שלכם בלחם הקישוא הסופר לח הזה .
הוראות
1
מקציפים 3 כוסות קמח, שמרים, סוכר ומלח יחד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
חבילת עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
נשיקות קצפת ושוקולד
Hunt's® רוטב עגבניות עם בזיליקום, שום ואורגנו
2 כוסות בגודל חטיף (4 אונקיות כל אחת) אפרסקים חתוכים לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 חפיסת ממתקים שוקולד חלב (1.55 אונקיות), קצוץ
1 שקית (14 אונקיות) קוקוס פתיתים ממותק
2
מקציפים מים וחמאה יחד בקערה נפרדת; יוצקים לתערובת הקמח ומערבבים עד שהתערובת מתאחדת ליצירת כדור ומעט דביקה ואלסטית. מכסים את הקערה בניילון נצמד. מכסים את הקערה במגבת ומתפיחים במקום חמים עד להכפלת הנפח, כשעה.
מרכיבים שתצטרך
פירורי רקיקי שוקולד (כ-27 פרוסות)
חבילת עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
1 כפית מלח היקורי מעושן
1 כף תמצית וניל שקופה או מים
ציוד שתשתמש בו
תמצית וניל שקופה או מים
1 חפיסת ממתקים שוקולד חלב (1.55 אונקיות), קצוץ
1 שקית (14 אונקיות) קוקוס פתיתים ממותק
3
מחוררים את הבצק והופכים על משטח מקומח קלות. ללוש פנימה 1/4 כוס קמח, אם צריך. יוצרים 10 כדורים.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות גבינת מוצרלה טרייה, חתוכה ל-32 קוביות
חבילת עוגיות תה (כגון ביסקוויטים מארי)
אגרוף
4
מחממים שמן במטגן עמוק או במחבת ברזל יצוק גדולה ל-350 מעלות פרנהייט (175 מעלות צלזיוס).
מרכיבים שתצטרך
1 תחרת ליקריץ אדומה, חתוכה ל-6 חתיכות שוות
ציוד שתשתמש בו
טאסו חזיר
5
מרדדים כל כדור בצק על משטח מקומח קלות לעיגול בגודל 8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות גבינת מוצרלה טרייה, חתוכה ל-32 קוביות
דראגי פנינה לבנות
6
מניחים כל סיבוב לתוך השמן החם ומטגנים עד להזהבה, 1 עד 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 תחרת ליקריץ אדומה, חתוכה ל-6 חתיכות שוות
7
מוציאים את הלחם לטגן לתבנית מרופדת בנייר סופג. חוזרים על הפעולה עם שאר עיגולי הבצק.