קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 20 דק.
מנות12
ציון בריאות4
סוגי מאכליםלחם
מגזין

לחם חיטה אגוזי לוז

לחם חיטה אגוזי לוז
אם יש לך בסביבה 3 שעות ו -20 דקות לבלות במטבח, לחם חיטה אגוזי לוז עשוי להיות מדהים לקטו אובו צמחוני מתכון לנסות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 12. מנה אחת מכילה 141 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 4 גרם שומן. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. רק כמה אנשים באמת אהבו את הלחם הזה. אם יש לכם נבט חיטה, שומשום, דבש וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 29%. ציון זה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: עוגיות שוקולד צ'יפס ואגוזי לוז מחיטה מלאה, בראוניז אגוזי לוז ללא חיטה-ללא חניכיים, ו אגוזי מלך, אגוזי לוז וגלילי חיטה צימוקים זהובים.

הוראות

1
במחבת מכונת לחם, מניחים את כל החומרים לפי הסדר המוצע על ידי היצרן. לבחור קרום צבע כיכר גודל אם זמין.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
מכונת לחםמכונת לחם
2
אופים לפי הוראות מכונת הלחם (בדקו בצק לאחר 5 דקות ערבוב; הוסיפו 1 עד 2 כפות מים או קמח במידת הצורך).
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מכונת לחםמכונת לחם
תנורתנור

מרכיבים

2(יכול להיות או להרחיק)שמרים יבשים פעיליםשמרים יבשים פעילים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקקמח לחםקמח לחם1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חמאה, מרוכךחמאה, מרוכך1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)זרעי פשתן טחוניםזרעי פשתן טחונים596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקאגוזי לוז קצוציםאגוזי לוז קצוצים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)אבקת חלב יבש ללא שומןאבקת חלב יבש ללא שומן1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)קוקוס פתית, קלוי, אופציונליקוקוס פתית, קלוי, אופציונלי2(חוֹרֶף)רסק תפוחי אדמהרסק תפוחי אדמה11 קילו קישואים,1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז)2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמים (70° עד 80°)מים (70° עד 80°)3(חוֹרֶף)נבט חיטה קלוינבט חיטה קלוי2966 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגרעיני חמנייה מלוחים נוספים, לא חובהגרעיני חמנייה מלוחים נוספים, לא חובה