לחם חמוציות קישואים
מתכון זה מ טעם הבית דורש אבקת אפייה, חמאה, ביצה ואגוזי מלך. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון 14%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: לחם קישואים חמוציות, לחם קישואים-חמוציות, ו לחם קישואים צ'אי חמוציות קינמון.
הוראות
בקערה קטנה, חמאת שמנת וסוכר.
מוסיפים ביצה; מערבבים היטב.
מערבבים את הקמח, אבקת האפייה והמלח; מוסיפים לתערובת מוקרמת. מקפלים פנימה את הקישואים, רוטב החמוציות, אגוזי המלך וקליפת התפוז (הבלילה תהיה סמיכה).
העברה ל-8 אינץ'. איקס 4-ב. מחבת כיכר מצופה תרסיס בישול.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 40-45 דקות או עד שקיסם יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
שמנת שרי, פורט ומוסקטו ד ' אסטי הם בחירה מצוינת ללחם חמוציות. כלל זיווג יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים משתלבים היטב עם מוסקטו ד ' אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי, וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. קרם סולרה שרי עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![קרם סולרה שרי]()
קרם סולרה שרי
קרם סולרה שרי יש ענבר מבריק וגוון נחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמל מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף מלא בינוני עם גימור ארוך וטעים.