לחם כפית פולנטה Herbed
לחם כפית פולנטה Herbed נטול גלוטן, ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 162 קלוריות. אם יש לך חלבונים ביצה, גבינת פרמזן, התאדה חלב דל שומן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 34% המנה הזאת די גרועה. נסו לחם כפית, לחם כפית, ו לחם כפית (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 5 עד 6 ליטר, תערובת פולנטה, מרק עוף, 1 כוס מים, ואייד חלב דל שומן. מערבבים מעל חום גבוה עד שחין תערובת, ואז להפחית את החום ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד פולנטה הוא חלק לפי הטעם, על 15 דקות. מערבבים בגבינת פרמזן גרוסה, עירית טרייה טחון או בצל ירוק, מרווה, ומלח ופלפל לפי הטעם.
בעוד פולנטה מבשלת, בקערה עמוקה, עם מיקסר על מהירות גבוהה, מקציפים 4 חלבוני ביצה גדולים עד שהם מחזיקים פסגות רכות.
הסר פולנטה מחום ומערבבים 2 חלמונים ביצה גדולים ועל 1/3 של חלבוני ביצה מוקצף, ולאחר מכן לקפל את הלבנים הנותרים.
לגרד תערובת לתוך תבשיל רדוד משומן קל 1 1/2 ליטר (8-by 11-in. סגלגל) ופלס התפשטות.
אופים לחם כפית בתנור 375 עד משחימים היטב בקצוות ומשחימים קלות על גבי, כ -40 דקות (כ -30 דקות בתנור הסעה). מנות כפית על צלחות.